![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Vampirler Uyandığında .... ![]() - ha hmmpf nooldu lan? - abi kan araniyormus bizim dolaptakinden veriim mi diye sorcaktik ondan seyettik? - la olm bi defol git başımdan malak ! - beyfendi? - sen kimsin la? - site yoneticisiyim, 45 senedir aidat odemiyomussunuz, elektrigi de kacak kullandiginizi tespit ettik, ayrica cop ver... - ulan kan manyaaa ettiniz beni be! gel lan soyle (haart)!! - esheduuu... - bak yine üstü acik yatmissin cocuum pijamalarini da giymemissin gece soguk olur hadi kalk da pijamalarini giy evladim. - ya anne bi git ya vampirim ben vampir! - ol yavrum ben olma demiyorum ki bak cam da acik üsütürsün hadi annesinin kuzusu o dislerini de fircala biraz bak sapsari. - of ya! - vampir koş... - ya havle ve la kuvveten kardeşim sana kaç kez söyleyecez emrah yan tabutta yatıyor diye. hay ben o emrah'ı ısırıp vampir yapanın... - şşş şş ogluuum - hmmnıskm, hıı? - yavrum kalk, kanını içmeden yatmışsın, kızlar beğenmez büyüyünce.. - haa (luk luk luk) - Ahmet abi uyan Buffy gelmiş + Ya bafilemiyim şimdi Buffy'yi söle gece gelsin - Abi ama hatunda bi kan var ağzına layık + Ab Rh (-) o sevmiyom ben o kanı - Abi yemek seçen insan gördüm ama kan seöçen vampir görmemiştim abi değişik bir vampirsin + Ben radikalim olm öle her kana gelemem midem hassas - hayatıım uyan! salondan tıkırtılar geliyo.. ! * yarasadır hanım yarasa hem.. ne salonu nan mahsendeyiz biz - gün yüzü göstermedin zaten bana ! * gün yüzü görürsen erirsin - bıktım senin bu mazeretlerinden * .... - ööğlen oldu koca tembel kalk artık (bir hışımla odanın perdeleri açılır) * hayır mahsusmu yapıyosun - ayy unutmuşum aşkıım * eriyorumm nann - hadi kalk - tamam tamam kahvaltıda ne var - kanda haşlanmış sarmısak - hay ben seniiinnnn .... - hişşş selamün aleyküm abi - hö ne kimsin nan sen - abi beni blade yolladı hani gündüz yürüyen - blade?? - hea o da söledi adımı duyunca 3.5 atar diye - ne istiosun? - kahve bitmişte fazla var mı diye soracaktım ![]() - gel gel kapıda durma geç seni seniiii - heehehe saol dişlerde baya sivri - yaaaa öyledir .... Harrşşşşşş - gunaydin efendi hazretleri + hangi devride yaşıyoz nan efendi hazretleri felan ? - yok lord antonius saygidan seettim. + ne o nan lord mord ingiliz zuppesi mi demek istiyorsun nan bana ? - hayir saygideger vampir gunaydin demeye getiriyorum + saygi da kim nan ? degidrtmem kimseyi kendime yakarim alayinizi - eeeh ben sizi .... dedim nan size bunu solundan kaldirmayalim diye - lan kalk oglum gec kalmisiz okula + ha***ir ders vlad drako nun muydu lan ? - evek olm kalk hadi cabuk + ya zaten sorulari Kazik gibi ****nin bi de devamsizliktan cakmayalim yuru hadi - yuce lordum kalkiniz lutfen sahur vakti geldi catti ezan okunmak uzere + sahurluk seni mi gonderdiler lan ? - nasil ? * haart - oglum kalk oglen oldu + anne vampirim ben - anlamam ben vampir felan kalk baban kiziyor + anne ben geceleri uyanirim - dur bak su pencereyi aciyim ben bir gunes girsin iceri bir kendine gel + has..... - lan hayri kalk la civirlar bizi bekliyirler allahsiz seni eheheh + harrrr hoorrrrrr hirrrrr - la kime deyum deyyus kalk civirlar gacmaz bu sefer la + hmmfs .... git bi yaa hrrr horrr - eheheh dur lan yuzune bi su serpiyim gendiye gelirsin düdüne ehehe + HAAAAAAAAAAA RRRRRRRAAAAAAAAAA NAAAAPTIIINNNN?!!!! - has***ir kutsal suymus ![]() - tabutumun kadını olacaksın leyla!! * nası yani?? erkan ne diosun yaa - anlarsın şimdi...haarrrtttttt... - lan tansiyonum çıktı galiba + abi hemen sarımsak getiriyimde ye düşürür o - lan bu salak varken daha 200 yaşında gencecik ölücem
__________________ Elinde bir tane çiçek; sevecek sevmeyecek o minicik çiçek bunu nereden bilecek ! Konu Constantin tarafından (06-09-2008 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşkrlerr ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler =) harika bi payla$ım ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |