![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | denıcem asdbasd.çd. ![]() ![]() ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence deneme bana bir kere yaptılar heryer mahfoldu. Yeri gelmişken yazayım, şakası şöyle. Öncelikle 1 adet naneli yada mentollu tam hatırlamıyorum (diğerleri olmuyor), alıyoruz dikiş iğnesiyle ortasını deliyoruz. Daha sonra deldiğimiz yerden sıradan bir makara ipni geçirip bağlıyoruz. Sonra 1lt. kolanın kapağını açıyoruz, içindne ip geçirdiğimiz mentosumuzu kolaya kesinlikle değmeyecek şekilde şişenin ağzından aşağı azcık sarkıtıyoruz ama kesinlikle kolaya değmeyecek sonra ipi tutarak içine düşmesini engelleyerek kapağı kapatıyoruz iyice sıkıyoruz. Şimdi dışarıda kalan ipi tam kapağın altından kesiyoruz. Böylelikle tuzak hazır oluyor. Kolayı açması için kurbanın eline veriyoruz o da açıyor açtığı anda hemen kapağında oltan mentos kolanın içine düşüyor ve bir iki saniye içinde olan oluyor. Bu şaka bana yapıldı, ve heryer berbat oluyor. ![]() ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biliorm bunu.Denemedim ama birini işletmek için süper ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | denicem ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | denemeyin sakın, zararlı böle şeyler yapmak ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha önce yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu evde denesem annem beni evlatlıktan reddeder ![]() Konu sheker tarafından (08-09-2008 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |