|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
09-09-2008, 17:34 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Olay Aydın Horsanda Gerçekleşiyor. 2 kişi oldukları sanılan zanlılar gözetim altına altıkları sanılan evi baya bi göz hapsinde tutuktan sonra iş başa düştü diyip hamllerini yapmaya başlıyolar. öncelikle evin uydu antenin kablosunu bi gün kesiyolar akşam eve gelen yorun beyfendi televizyon keyfi yapmak için televizyonu açtığında görüntü gelmediğini görüyor; sorunu kendi çabaları ile çözmeye çalışmılşlar ama netice çıkmıyor.Ertesi gün kapıyı çalan bi kişi -Yenge beni abi yolladı sizin uydu için ben ona bakıcam diyerekten içeri girer kadın olaydan hiç şüpelenmez daha sonra abla bu uydu ve televizyonu bizim dükkana götürmek lazım parça değiştirmemiz lazım diyerekten televizyon ve uyduyu alıp giderler. Akşam adam eve geldiğinde televizyonun ve uydunun yerinde olmadığını görünce karısına sorar nerede bu televizyon diye senin gönderdiğin tamirci alıp gitti der kadın. Aslında ne tamirci filan çağırılmamıştır; giden televizyon ve uydu reciver ı olmuştur. Aradan 2 3 gün geçer bi pazar günü kadın ve kocası balkonda kahvaltı keyifi yaparken kadın birden irkilir bey bu adam bize gelen televizyonu alan adam bu der adam hemen ayakalanır Hopp Hopp alooo gelin lan buraya die atlet şort peşlerine düşer aradan kısa bi süre geçer biri kapıyı çalar yenge iyi günler abi sizin hırsızları yakaladı cüzdanını istiyo der kadın tereddütsüz cüzdanı verir kısa bi süre sonrada adam gelir yakalamışsın eee ne oldu die sorar ne yakalaması yahu adamlar toz oldu ama daha demin biri geldi yakalamışsın diim cüzdanını aldı Der İşte ben buna pratik zeka derim Ocean EleveN filan halt yemiş yanında filim yapılsa kadın en iyi saf kadın ödüLünü alırdı bence haber yereL bi gazeteden alıntı ve kendimcede sizlere aktarmak istedim... Yorumsuzluk ve bukadar olurmu denilen yerin son noktası... | ||
|
09-09-2008, 17:36 | #2 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 | harbiden süzme safmış | ||
09-09-2008, 18:08 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Komik ama yıllardır anlatılmış bayat bir hikaye
__________________ No one lives forever | ||
09-09-2008, 18:12 | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | | ||
10-09-2008, 11:04 | #5 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 42 | yazıkk... saflık kimlerin ayaklarının altında...
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |