![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
| ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onur' cum neyimiz tam ki...Bence o doktoru kutlamak lazım..Hesabını da o şartlarda amelyata mecbur bırakıp o hastaneye bir kalp cerrahını göndermeyip sonra da "sağlık reformu" yaptık diye böbürlenenlere v onlara oy verenlere sormak lazım. paylaşım için teşekkürler..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doktor tebriği hakediyor... Gerekli hastane ortamının olmamasında payı olanları ayrıca kutlamak lazım!!!
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben doktorun bi ropörtajını dinledim,adam kendine güvenmiş hasta geldiğinde zaten ölüymüş ailesinden müsade alıp müdahele etmiş ve tabiri caizse ölüyü diriltmiş..helal olsun herkes yapmaz bunu madalya takmaları gerekirken ameliyatt cep telefonuyla kayıt yapıldı diye soruşturma açıldı..ne denilebilir ki | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |