![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
mars: kaç kere dedim bu iş olmaz bırak peşimi diye neptün: ya benim olursun ya kara deliğin dünya: bırakın kızı nen jüpiter: sen sen ufaklık gel bakim buraya uranüs: buyur abi bi mesele mi var jüpiter: güneş dingili tutuldu artık sistemin sefiri benim haraçları ben topluyorum bundan sonra güneş: ehmmm bi durum mu var pluton: lan tosbağa merküre venüse şapur supur bize yarabbi şükür donduk burada venüs: ooo kimleri görüyoruz tatil yaramış abi kilo almışsın marduk: eyvallah koçum şöyle bir samanyolu turu attum geldim eee ne var ne yok sistemde venüs: marabanın hali perişan güneş her gün arkamdan kızgın demir batırıyor. jüpiter lavuğu haraç kesiyor.dünya marsa sulanıyor.plüton zatürre oldu. Venüs:Piştt yavru köpek Pluto soğukmu nan orası,Üşütme nan sıkı giyin çırcır olursunn Pluto:Nan dalga geçme tanrıca manrıca dinlemem çizeriim valla Güneş:Yakarım hepinizi gereksiz polemiğe girmeyin Pluto:Sıkıysa yakta görelim senin tehtitlerin anca bi tarafının dibindekilere söker Dünya:naber kıs mars bi makas ver bakimm Mars:Sululuğa gerek yok dünya Dünya:Bütün suyum senin olsun anam -uhuuuuu komşu bizde tuz bitmiş yemek yarım kaldı bi tutam tuz verebilcenmi bana -koş kızım mars teyzene tuz götür.. -bana ne bana ne götürmem onun uydusu bana asılıyo.. -ay senin yüzeyine noldu olmuş oyle?? -nolmuş? -bende onu diyorum işte nolmuş? -ulan ben senin. sen gaz veriyon dimi lan güneş bunlara. olm gün gelecek hepinizin üstüne gölgem düşecek. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Dünya:naber kıs mars bi makas ver bakimm Mars:Sululuğa gerek yok dünya Dünya:Bütün suyum senin olsun anam ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | venüs: ooo kimleri görüyoruz tatil yaramış abi kilo almışsın marduk: eyvallah koçum şöyle bir samanyolu turu attum geldim eee ne var ne yok sistemde venüs: marabanın hali perişan güneş her gün arkamdan kızgın demir batırıyor. jüpiter lavuğu haraç kesiyor.dünya marsa sulanıyor.plüton zatürre oldu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |