![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslınta tam inanacaktım İlker ama cümlenin sonındaki sırıtma beni şüphelendirdi. ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #3 | |||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana inanıyorum İlker... ![]() ![]() Doğru söylediğin için rep..![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evet ilker abi.sadece yanlış görünür.Yorumuna katıldığımdan dolayı +repKonu Asi Ruh tarafından (22-02-2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rep verecektim ama olmadı.borcum olsun ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaf tamam aldatır...doğrudur ama bide sorun bakalım neden aldatır...adamları yargısız infaz etmeyin yaa... ![]() ![]()
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Aslında mağdur olan sizlersiniz. Bütün suç kadınlarda...![]() ![]() Yazık size!..![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeryüzündeki bütün modern hukuk sistemlerinde ; "suç varsa,sebep te vardır" ve bu "sebep" lerin içinde de "hafifletici sebep" diye bişey vardır ki...yerine göre kararı "beraat" e kadar götürür...yani ;Erkan'ın dediği gibi, tamam ,yapmış,aldatmış ama ...sorun bakalım niye aldatmış...Allah var ya ben eşimi hiç aldatmadım...ama aldatma olayının olduğu yerde,eğer aldatan ın psikolojisi bozuk değil ise kabahatin hep çift taraflı olduğunu düşünürüm..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #10 | |||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ne yaptıysam senin için yaptım ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |