![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | capkınmı turk erkegımı alakası bıle yok ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeryüzündeki bütün modern hukuk sistemlerinde ; "suç varsa,sebep te vardır" ve bu "sebep" lerin içinde de "hafifletici sebep" diye bişey vardır ki...yerine göre kararı "beraat" e kadar götürür...yani ;Erkan'ın dediği gibi, tamam ,yapmış,aldatmış ama ...sorun bakalım niye aldatmış...Allah var ya ben eşimi hiç aldatmadım...ama aldatma olayının olduğu yerde,eğer aldatan ın psikolojisi bozuk değil ise kabahatin hep çift taraflı olduğunu düşünürüm..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadınsanız teker teker gelin be noluyor allah ne verdiyse kimin kısmetine ne düşer bilemezsin sonra başlamayın zırlamaya ![]() ![]() ne zırlıcam be ısım olmaz alalalalallllalal tekbirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aman dur yapma tüh be yazık oldu edaksa kim vurduya gitti ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | odamda bir böcek var sesını duyuyorum ama kendını gormus dıılım o yuzden kendımı toparlayıp senın su yazına cewap veremıorum bıraz sonra donecem ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sıkı hazırlan bilirsin herkes dener ama laf yetiştiremez ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senden korkan senin gibi olsun yenilecek cesaretin varsa buyur gel yoksa kalabalık etme kaybolll ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yenecek yüreğin olabilir ama görünen yenilgi kılavuz istemez ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |