![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
26 kisi ortak bu kiza asiktik biz. Sinifin yarisi ayni kiza asik cunku digerleri bildigin esmer, kara gozlu kiz iste bir farki yok. idrak yollarimiz ayran ve gevrekle tikali oldugu icin de biz bu sarisin yesil gozlu kiza asiktik, neden oldugunu bilmeden. Bu kizlarin adlari genelde de "Hatice, Fatma, Neriman" olmazdi daha modern ve duyulmamis isimlerdi "Berrak, Naz, Britney" gibi isimlerdi. Ayni sinifta birden cok sarisin yesil gozlu kiz varsa, erkekler sayilari oraninda bu kizlari bolusurlerdi. Bir grup Berrakci olurdu bir grup Nazci. Bir gruptaki erkek diger grubun kizina bakmazdi. Boy, pos, gogus, kalca gibi kriterlerimiz henuz yesermediginden gozlerindeki yesillik bize yetiyordu, tenefusteki dirsek temaslari bizi sevgili yapiyordu. Bir de sizin eve daha yakinsa bu sarisin kiz, eve donerken en uzun sen yurudugun icin daha sansliydin grubuna gore. Butun okul dalin reklamindaki kiza hastaydik lan biz. Lisede gordum bunlardan birini yillar sonra gidip konusmadim cunku kiz hala barbie tandansindan kurtulamamis ve benim yanimda gotik makyajli, siyah giyinen marjinal kiz vardi. Universitede bir baskasini gordum o da 1,50 boylarinda 90 kilo olmus...... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | treni mi kaçırmış şimdi? ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunu sakin kafayla bir daha okuyayım en iyisi... ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bende çözemedim nerde kaldı o sarışın yeşil gözlü o kız ....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anlayanlar anlatsın bişey anlamadım bende yahu.. ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özgür gelince anlatır Mehlikacığım... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam.... hem ben zihnimi yormayayım dimi ![]() ![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ,ben epeyce yordum gibi ama işin içinden çıkmadım... ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben galiba anladım diyoki yani sarısın yeşil gözlülerin adı çıkmış fizik mizik sıfır en iyisi esmerler esmersen güzelsin!!!!!!!!!en klas lafım ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |