![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | enes gibi bi kardeşim olsun isterdim doğrusu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni dimse dandıyamaz. Sünkü sok büyüdüm. ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hafızan çok kuvvetliymiş İbrahimciğim ya,bravo...Benim yazar olacak olan oğlum bu kadar uzun bir yazı yazmadı daha ama günlük tutuyor. ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah öyle olur ya İbrahim...O yüzden günlük tutması için ben ısrar etmiştim. ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk defa o kadar uzun ne zaman yazacak dersen abla... Kesin aşık olduğunda ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aaaaaaaaa,bak o hiç aklıma gelmemişti ya... ![]() Ama oğlum çok duygusal bir çocuk ya...Bir gün bana : - Anne,masanın üstüne baksana dedi.Baktım,bir kağıt parçası,açtım.İçinde sehpanın üzerine bak yazıyordu.Sehpanın üzerine baktım orada da katlanmış bir kağıt parçası vardı,açtım,koltuğun üzerine bak yazıyordu.Onu da açtım,çekmecenin içine bak yazılı bir kağıtla karşılaştım.Çekmeceyi açtım yine bir kağıt,içinde :Anneciğğim seni çok seviyorum yazıyordu. Bir kere de merdivenin basamaklarına kağıtlar koymuş..En alt basamaktaki kağıtta,üstteki basamağa bak,onda bir üstteki basamağa bak........v.s. şeklinde notlar yazmış ve en son basamakta büyük bir kağıt parçası :-Anneciğim beni doğurduğun,bana baktığın için hakkını helal et,seni üzdüğüm,dinlemediğim için affet,seni çok seviyorum,yazmış...Çok özledim oğlumu ya...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa annecim oglun nerede ki...bu arada ne gzl sürprizler yapmış öyle ya..bide günlük yazmaya devam eder umarım cok sıkcı çünkü bana göre..gerçi sonradan okuyunca cok komik oluyo.. kardeşimin eski günlüklerini okuyoz ,kopuyoz...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |