![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilisede düğünün başlamasına çok az zaman var. Damat rahibin yanına yaklaşıp fısıldar: - Bakın. Size vereceğim $100 karşılığında evlilik yeminimizde bir takım değişiklikler yapmanızı istiyorum.. Hani şu bana soracağınız -'Sonsuza dek seveceğinize, koruyacağınıza, sadık kalacağınıza yemin ediyor musunuz?' kısmı var ya, onu metinden çıkarmanızı istiyorum. Rahip gülümseyerek başını sallar ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp içeri döner. Ve düğün başlar, herkes yerini alır, gelin ve damat rahibin önunde buluşur ve yeminler okunmaya başlanır. Sıra damadın yeminine gelince, damadın gözleri hain hain parlar ve rahip damata sorar: - Eşinizin daima bir adım gerisinden yürüyeceğinize, her emrini ve dileğini yerine getireceğinize, her sabah kahvaltısını hazırlayıp ayağına kadar götüreceğinize ve ikiniz de yaşadığınız sürece, başka kadınlara yan gözle bile bakmayacağınıza yemin ediyor musunuz?... Tabi damadın bu beklenmedik iş karşısında gözleri faltaşı gibi açılır. Sağa sola bakar, bir yutkunur... ve kısık bir sesle: - E..eee.. evet efendim. Ama tören sona erdikten sonra damat hışımla rahibin karşısına dikilir: - Bir anlaşma yaptığımızı sanıyordum! Rahip gülümseyerek cevaplar: - Gelin hanım daha iyi para verdi...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | gelin uyanık cıktı ![]() ![]()
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bu kadınlardan korkulur... Bekar kalmak en akıllıcası sanırsam ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nedenmiş İbrahim ? ![]() ![]() Gerçi bunların evliliğinden hayır gelmez,ikisi de birbirlerine güvenmiyormuş ki bir takım değişikliklere ihtiyaç duymuşlar.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vay helal olsun ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bravo falan demezdim valla... Evlilik çok kutsal bir kurumdur benim için... Çıkar üzerine yapılan hiçbirşeyi tasvir etmem ben... Pek düzeyli bir açıklama oldu sanırsam ama neyse ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | para konuşmuş ama gelin daha çok para verip yemini kendine göre değiştirdiğine göre gelinimiz daha akıllı çıktı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işin içine para girdi mi din adamlarından da korkulur ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |