|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
27-09-2008, 19:24 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı. Yatak güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu.Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış bir mektup zarfı farketti. Üzerinde -Babama- yazıyordu. Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu; - Sevgili baba; sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. gerçek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o öyle tatl ki anlatamam... bunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacakınız ve tabi benden çok büyük olmasıda sizin için bir sorundu. fakat benim için bunlar değildi, gerçek tutku ve gerçek aşk... Baba jale hamile! jalenin dediğine göre çok mutlu olacağız. ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor. Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokain ve ekstaziye ulaşacağız. artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz bu aıds'in çaresi bulunsun ve jale sağlığına kavuşsun diye.....o kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. eminim bir gün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin oğlun cihan not: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. ben mehmet'lerdeyim. sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim.
__________________ Elinde bir tane çiçek; sevecek sevmeyecek o minicik çiçek bunu nereden bilecek ! | ||
|
28-09-2008, 00:56 | #2 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | Çok Güzelmiş
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
28-09-2008, 01:12 | #4 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 47 | tarz olarak buna çok benzeyen bir yazı daha vardı ... Üniversite de kalmış bir kız öğrencisiyle alakalı...Ama bu daha güzel olmuş.... Paylaşımına sağlık....
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
28-09-2008, 01:42 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | ay yemin ederim ßa$Ligi BoBo'ya mektup diye okudum...) mektubun yarisina geLdim ALLah ALLah ßu ßoßo ne zaman sahneye girecek yahuuu die düşünmeye ßa$Ladim.... sonuna geLene kadar da herhaLde mesaji yazan ßoßo diye düşündüm.... amaa en sonda 2.30 derece miyop oLan gözLerimin werdigi ßi sorun oLdugunu aNLadim) müthişti emegine sagLik...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |