|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
28-09-2008, 14:25 | #1 | ||
A S T U T E Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 |
Odada gizli gizli içilen sigaralar yüzünden oda duman altı olmuştur ve her an baba gelebilir. işte bununla ilgili , yakalanan çocuk ve babası arasında geçen hayali diyaloglar ortalık duman altı ve baba birden odaya giriverir ; baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom baba: sigaramı içiyon len !? cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani baba: ha ok ozaman baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda baba: hönk! cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ordan bakınca neye benziyoo baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani baba: oldu ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine baba: hönk ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük " baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: yaaf evet de kaçağını vermiş ********ler baba: Sigara mı içiyon len sen !? cocuk: Tamam baba artık senin de gerçekleri öğenmenin vakti geldi.Aslında bu yaşadığımız dünya gerçek değil.Bilgisayarlar beynimizi ele geçirip bizi bir programa hapsetmişler.Gerçek dediğin nedir baba !? Demek istediğim yani herşey matrix valla öyle baba! baba: Yani demek istiyon ki seni balkondan aşağı atsam birşey olmaz! gerçek yok herşey matrix! cocuk: Balkon mu! baba: Kaaçmaaa laaan geel buraayaa! baba: Sigara mı içiyon len sen !? cocuk: yorum yok! baba: hönk! baba: Sigara mı içiyon len sen !? cocuk: Şıkları alim baba: Ne şıkkı !? Ne diyon olm sen !? cocuk: Şıkları diyom, Sorunun cevap şıklarını diyom ehehe ama yemedin sen değil mi baba ehehehe!durumu kurtaramadık ehehee! baba: Evet istersen sana dayak şıklarını verim sen seç ben seni ona göre döveyim! cocuk: Tamam baba zaten dayak yemeye yiyecem bari dur şu son fırtı çekim ehehehe baba: Gel laannn buuraayaaa!
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz Konu Gokhan tarafından (29-09-2008 Saat 12:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
28-09-2008, 14:30 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | hehe güzel ya
__________________ BAşKAlarI SeVeR BiZ TaPArIZ... | ||
28-09-2008, 23:45 | #3 | ||
Sewiyorum Deli Gibi Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 | yarıldım yaa
__________________ Anti-Demirören | ||
29-09-2008, 11:37 | #4 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 42 | baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom yüzsüz bir cevap olmuş
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
29-09-2008, 12:07 | #5 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom | ||
29-09-2008, 12:22 | #6 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ordan bakınca neye benziyoo artık yuz falan hıcbırsey kalmamıs bunu soyleyen de | ||
29-09-2008, 12:34 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük " hepsi güzel ama bu en fenası
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
29-09-2008, 12:39 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | çok güzl yaa
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
29-09-2008, 13:00 | #9 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 17 | baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük " bu çok güzelll
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) | ||
29-09-2008, 17:44 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | puahahhah | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |