![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1998'de bir fransız oldukça karmaşık bir intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bir ip bağladı,ipide büyük bir kayaya bağladı.Sonrazehir içti ve kendini ateşe verdi.Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ateş etti!Ama devamı daha ilginç. Çünkü kuşun onu ıskalayıp ipi kesti,böylece adam suya düştünde asılı kalmadı.Soğuk su sadece yanan elbiseleri söndürmekle kalmadı aynı zamnda onu şoka sokarak yutuğu zehiri kusmasını sağladı.sudan bir balıkçıtarafından çıkarılıp hastaneye götürülen adam hipotermi(vücüd ısısının aşırı düşmesi) nedeyli öldü!!!!! By artist benim hiç repim yok rep istiyorum . . . ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeşim üzülerek söylüyorum ama daha önceden paylaşılmıştı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aa ben neden göremedim ![]() by Artist | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonucta Ölmüs istegine kavusmus ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu wardı galiba ![]() Tşkrler paylaşım için yinede ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler kardeşim...paylaşımına sağlık...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu konu nerdeyse 20 kere eklenmıstir ama silindiği için haberı olmayabılır en son bıtane bırakmıs olmaları lazımdı köşelerde kalmıstır ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |