![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kız arkadaşın yok mu? -yok.ben itü de okuyorum.(yani mazeretim var) -haaa!yazık. -kız arkadaşın yok mu -var ama evde(lise psikolojisi) -kız arkadaşın yok mu? -ne öyle küçük görürmüş gibi? yok nolucak? şart mı olması? "yok mu" denmez ona öyle. "var mı" diye sorulur. kaba herif. -kız arkadaşın yok mu? -ödevi yaptım verim mi? -kız arkadaşın yok mu? -sie lan ..kızdan arkadas mı olur olm ..! - kız arkadaşın yok mu? - kime göre neye göre ? - kız arkadaşın yok mu? - maalesef, olsa dükkan senin.. - kız arkadaşın yok mu? - ben kendim kız arkadaş olmuşum sen ne diyon ! - kız arkadaşın yok mu? - senin var diye karizma mı yapıyon lan ! alırım ayağım altına ! doğru konuş, adam ol ! - kız arkadaşın yok mu? - üzerinde çalıştığım biri var, yakında olacak inşallah. - !!!* - kız arkadaşın yok mu? - olması ya da olmaması işte bütün mesele bu - abi kendine gel,sadece var mı yok mu? - seni mi yazayım listeye - kızarkadaşın yokmu? - ühüühühühüühü -kız arkadaşın yok mu? -var da kullanmıyorum. -kız arkadaşın yok mu? -yok, senin erkek arkadaşın yok mu? -yok.. - ne güzel * -kız arkadaşın yok mu? -var hem de 2 tane birini sana yapayım mı? - kız arkadaşın yok mu? - yok,ya senin? - benim de. - peki ya aykut'un var mıdır? - ooo... onun hiç yok
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bana sorduklarında cevabım hazır Bana göre aşk Başlamadan güzel ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla bence de ona yakın bişey hiç başlamasın en iyisi ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | - kız arkadaşın yok mu? - ben kendim kız arkadaş olmuşum sen ne diyon ! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kızdan arkadaş mı olur olm..! ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | -kız arkadaşın yok mu? -var da kullanmıyorum. o mzan bırak ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hehe ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |