![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yazıklar olsun ben senin için ne dualar edeim senin sölediine bak ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben ne dedim ki şimdi ...Bunda kötü olan nedir anlamıyorum...Siz zaten hep benim dediklerimi kötü algıla ![]() Öyle birinin eline düşürsün ki o kişiyi adam edesin diye dedim...Yoksa senin kötülüğü istermiyim ben hiç haşa... .Teessüf ediyorum valla sizlere ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() u dönüşü yaptın yine ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | |||
| | |
| | #5 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | dehşet bişey yha başa çıkmak oldukça güçç ![]() ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynı sey kolpa ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #7 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eeee seven insan kıskanır ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| Nilay Yılmaz ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ooof ya neydi o öyle böyle bir adamlar yaşamak mı?akıllara zarar....Allah korusun düşman başına böyle sevgili...valla kıskançlık mı paylaşamamk mı kendine güvenememek mi artık anlayamadım bey efendinin yaptığını...çok komik ama ya kadıncağız alttan alıyor nerde beyefnefi pişkin pişkin cevap veriyor.gayet noramlmiş gibi ![]() ![]()
__________________ Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |