![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) Bizi yorumlarıyla döver 2) "Gerizekalının başkanı, paçoz, piknik tüpü" gibi kelimelerle adminlerden uyarı alır. 3) Haftanın üyesi olunca " siz kendinizi satsanız benim gibi olamazsınız beeee" diye böbürlenir 4) -rep aldığında "rahat mısın sen oğlummm. ben şahika koçarslan'ım bana nasıl -rep verirsin" der 5) Haftanın üyesi olamayınca "oh my god" die ağlar 6) Sitenin adminiymiş gibi davranır 7) Hep lahmacunla ilgili anketler açar. 8) Sohbette yeni aldığı ayakkabılardan bahsederek herkesin içini bayar. 9) İtiraf ediyorum bölümü Sacit'e olan aşkıyla dolar 10) "keltoşşş" diyerek erkeklere asılır 11) VEEE 1 aya kalmadan Banlanırrrr
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 7) Hep lahmacunla ilgili anketler açar. ![]() süperler ![]() ![]() tşk
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | Buna benzer bir üyemiz vardı bir aralar :P
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 4) -rep aldığında "rahat mısın sen oğlummm. ben şahika koçarslan'ım bana nasıl -rep verirsin" der Süper ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | mükkemmel emegine saglık
__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 11) VEEE 1 aya kalmadan Banlanırrrr sahika için kacınılmaz son ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede şahika nın sonu bu forumda BAN ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şahika Koçarslanlı da olsan bu forumun kurallarına uyacaksın güzelim... ![]() Ben moda ikonasıyım deyip Dişi Kartallar-Moda bölümünü eline geçirmeye kalkar,içine eder... ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |