![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen de haklısın ya,konuyu açan sen,bizi güldüren sen.... Al sana da ablandan rep bakalım,güle güle kullan...![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sağol abla teşekkür ederim çok cömertsin ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() kaalecimiz zaten anaç tavuk gibi , gerçi bide öteki yönden bakmak lazım rakip forvetleri görüntü itibariyle kaleye yaplaştırmaz ![]() ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ablacım sendekide cesaret ben stada girmezdim ![]() düşünsene bi sakatlık oluyo maç duruyo herkes hakemin yanında ve suluklardan su içiliyor bülentle yanlışlıkla aynı suluktan içiyorsun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uke : işte aynen böle bütün stadda herkes birbirinin üstüne kusmaya başlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abla N'oluyor orda herkese rep dağıtıyorsun kardeşini es geçiyorsun olmadı şimdi teknik direktör şimdi taktik veriyoo hülya sakın rakibe karşı mini sortla oynama sana özel kapalı elbise yaptırıcam yoksa allah korusun caizdir | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |