|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
| 
 | |||||||
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. | 
|  | 
|  | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  25-10-2008, 19:13 | #1 | ||
| Yardımcı Admin  Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41 
				 Tecrübe Puanı: 10             | 
 SORU: “Burası dingonun ahırı mı” ifadesinde kastedilen dingo hangi  hayvandır? a) At b) Köpek c) Manda d) Boğa YARIŞMACI: Şimdi burda ahır geçtiği boğayı eliyorum.Boğanın ahırda yaşadığını pek tahmin etmiyorum AHMET ÇAKAR: Nerde yaşar boğa, apartman dairesinde mi? SORU: Üç kaşlı hayvan hangisidir? a) Fok b) Timsah c) Deve d) Jaguar YARIŞMACI: Deve olduğunu sanmıyorum Ben bu soruya fok demek istiyorum Ahmet Bey AHMET ÇAKAR (Yanlış cevabı şıklardan çıkarmak istiyor: Foku yedim ben    Yedim foku.Foku yiyorum.çıkartıyorum  şıkkı YARIŞMACI: Hocam bari 17 verseniz AHMET ÇAKAR: Olmaz. Bize gelişi 15 AHMET ÇAKAR: Fenerbahçe’den bir futbolcu adı verir misiniz? YARIŞMACI BAYAN: Scumacher AHMET ÇAKAR: Scumacher şimdi Alman SSK’sından emekli aylığı alıyor hanımefendi Ahmet Çakar: Cevabında emin misin? YARIŞMACI: Yüzde 50 eminim, yüzde 50 emin değilim SORU: Ninja kaplumbağaların en sevdiği yiyecek hangisidir? ŞIKLAR: Pizza, Hamburger, Ispanak, Adana Kebap YARIŞMACI: Ispanak.Evet C Ispanak AHMET ÇAKAR: Yoğurtlu mu yoğurtsuz mu? AHMET ÇAKAR: Hanımefendi Madrid hangi ülkenin bir şehridir? YARIŞMACI: Eee...Şey...Paris AHMET ÇAKAR: Paris mi? Peki Paris hangi ülkenin başkenti o zaman? YARIŞMACI: Ya Paris başlı başına bir devlet aslında AHMET ÇAKAR: Fareli köyün kavalcısı köyden neleri almıştır? YARIŞMACI: Kedileri AHMET ÇAKAR: Hayır, çocuklar olacaktı doğru cevap YARIŞMACI: Öyle mi? AHMET ÇAKAR: Ne aşağılık bir kavalcıymış değil mi? 
				__________________  | ||
|   |   | 
|  | 
|  25-10-2008, 19:21 | #2 | ||
|  Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 57             | ne sacma seyler yha nerden buluyorlar böyle yarısmacıları   sadasdas | ||
|   |   | 
|  25-10-2008, 19:23 | #3 | ||
| Banned  Üyelik tarihi: Nov 2007 
				 Tecrübe Puanı: 0   | kopuyorum o adama ya   | ||
|   |   | 
|  25-10-2008, 20:29 | #4 | ||
| alayına gider  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 18   | AHMET ÇAKAR: Hanımefendi Madrid hangi ülkenin bir şehridir? YARIŞMACI: Eee...Şey...Paris AHMET ÇAKAR: Paris mi? Peki Paris hangi ülkenin başkenti o zaman? YARIŞMACI: Ya Paris başlı başına bir devlet aslında   puhahah | ||
|   |   | 
|  25-10-2008, 20:30 | #5 | ||
| Dişi Kartal   Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40 
				 Tecrübe Puanı: 44             | bu programı yayından kaldırdılarmı izleyip gülüyoduk ne güzel yaa  
				__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
|   |   | 
|  25-10-2008, 21:39 | #6 | ||
| KaraKartal  Üyelik tarihi: Aug 2008 
				 Tecrübe Puanı: 18   | çoookk saçmaa | ||
|   |   | 
|  25-10-2008, 22:01 | #7 | ||
|  Üyelik tarihi: Sep 2007 
				 Tecrübe Puanı: 40          |   süper abi ellerine saglık 
				__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
|   |   | 
|  26-10-2008, 08:16 | #8 | ||
| bade  Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28 
				 Tecrübe Puanı: 18   |                | ||
|   |   | 
|  26-10-2008, 08:43 | #9 | ||
| Sewiyorum Deli Gibi  Üyelik tarihi: May 2008 
				 Tecrübe Puanı: 19  ![DelG[a]d0_10 is on a distinguished road](https://besiktasforum.net/forum/images/reputation/reputation_pos.gif) |      futbolcu olanına cok güldüm   
				__________________ Anti-Demirören | ||
| ![DelG[a]d0_10 Ofline](https://besiktasforum.net/forum/images/redbar/statusicon/user_offline.gif)  |   | 
|  26-10-2008, 10:40 | #10 | ||
|  Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 33 
				 Tecrübe Puanı: 18   | o yarısmaya giden rezil oluyor zaten  
				__________________ Yillarca Kahrolsak Dertten Kederden.bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden.askimiz Harbiden Hemde Derinden.asla Vazgecmeyiz Besiktas Senden | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |