![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #172 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #173 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öyle demediğimi çok iyi biliyorsun.. ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #174 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #175 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbrahimle boy ölçüşemeyeceğini anladı da kıvırmaya başladı işte... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #176 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yhok be ablacım sakalasıyoruz ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #177 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kü nün kostümLeri kimden ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #178 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabikide Köyün delisinden ve semra dan ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #179 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | IV.BöLüM ''suikast'ten art'a kalanlar '' Kanka çetesinin elemanları silahları doğrultarak konvoya dur çekmişlerdir . GoGo: ateş edin beyler bizde Tır'ı kollayacağız . . . elemanlar ateş etmeye başlarlar ve iki çete arasında çatışma başlar . . . Kü... : Gogo Tır şöförüne söyle Tır'ı çevirsin mallara zarar gelmeden burdan kaçıralım . . . GoGo : tamam kanka . arif ( TIR şöförü ) hadi bin Tır'a biz Tır'ın peşinden geliyoruz mekana . . . GoGo , kü . . . Tır'la birlikte ordan dönüş yaparak mekana doğru yol alırlar . . . ve bu arada çatışma bitmiştir . . . Artist çetesinin Elemanları Kanka çetesinin elamanlarını paket etmişlerdir ve 5-6 kişide kayıp vermişlerdir . . . GoGo yolda mekanist34'ü arayarak olan biten hakkında bilgi vermiştir . . . GoGo: mekanist34 kanka Tır'a yolda pusu kurmuşlar ama adamlarımız engellediler şimdi Tır'la beraber mekana geliyoruz . . . Mekanist34: ne diyosun kanka sen tamam anladım ben hemen mekana geliyorum . . . bu kanka çetesinin suyu iyice ısındı . . . GoGo: neyse kanka sen mekana gelde telefonda konuşulacak mevzular değil bunlar . . . mekanda konuşuruz . . . Mekanist34: tamam kanka yarım saate mekandayım . . . he bu arada TIR'ı garaja alın . . . GoGo: tamam kanka halledicem ben . . . telefon görüşmesi bitmiştir. . . GoGo ve Kü... Beşiktaş'taki mekana gelmişlerdir . . . Kü... : arif ( tır şöförü ) Tır'ı garaja çek çocuklar malları indirsinler garaja . . . Arif ( tır şöförü ) : tamamdır efendim . . . mekanist34'te mekana gelir . . . Mekanist34: selamunaleyküm nasılsın Kü... nasılsın GoGo . . . GoGo: aleykümselam kanka Kü... : aleykümselam kanka Mekanist34: evet kü... kanka sen haklı çıktın bu kanka çetesi rahat durmadı ama benim güney doğudan gelen bu sevkiyatımı kazasız bir şekilde mekana getirdiniz ya size ne desem azdır . . . Kü... : önemli değil kanka bizde çocukluktan beri bu işin içindeyiz artık kurdu olmuşuz bi yerde . . . GoGo : Kanka bırak şimdi malları bu kanka çetesinin akıbeti nolucak bizim yolumuza taş koymaya devam edicekler eğer biz bir dur demezsek . . . Mekanist34: tamam kanka şimdi çok yorgunum bu konuları yarın konuşsak şimdi hepimiz dinlenelim cok yoğun bir gün geçirdik . . . Ezgi'sh : Başkomserim . . . kanka çetesi ile artist çetesi arasında çatışma oldu çatışmada artist çetesi kanka çetesinin elemanlarını paket ettiler . . . çete liderleri Olay mahalinde kaçtılar Tır'ı kollama amaçlı sanırsam . . . Melik_KaRTaL: tamam ezgi'sh dediğim gibi sen Metin'in yanından ayrılma kimliğin ortaya çıkmasın bu chok kötü olur bizim görevimiz için . Ezgi'sh: tamam başkomserim siz hiç merak etmeyin . . . Melik_KartaL: ezgi'sh bu olay mahalinden uzaklaşan çete liderleri kim isimlerini biliyormuyuz . . . Ezgi'sh : Tabiki de başkomserim biri GoGo diğeri ise Kü... Melik_KarTaL : tamam ezgi'sh bu chok iyi benim aklıma harika bir olan geldi ama bunu emniyetten gizli olarak yürütücez . . . Ezgi'sh: planınız nedir başkomserim Melik_KartaL: çete liderlerinden bir tanesini kendime aşık edicem ve böylece çetenin bütün bilinmeyen yönlerini ve bütün kaynaklarını öğrenicem . . . bunun için doğru lideri ve doğru zamanı seçmem gerekiyor . . . Ezgi'sh: başkomserim Kü... Ve mekanist34 Çok akıllıdırlar siz onları tuzağa düşüreyim derken bir bakmışsınız siz onların tuzağına düşmüşsünüz . . . Bence kadınlara zafı olan GoGo'yu tercih etmelisiniz . . . Melik_KartaL : tamam ezgi'sh arastır bakalım bu GoGo nerelere takılır neler yapar . . . bunları bana detaylı bir sekilde öğren . . . Ezgi'sh: tamam başkomserin siz hiç merak etmeyin . . . ve araştırma yapmak üzere ezgi'sh başkomser melikenin odasından çıkar . . . Çok kısa bir süre içerisinde V.bölümle devam edilicektir . . . bizi izlemeye devam edin . . . Dizi Sponsoru : Hazel Ablamıza Çok Teşekkürler . . . Dizi araç kiralama Sponsoru : İrfan Abimize Çok Teşekkürler . . . Dizi Oyuncularını kostüm Sponsoru : Küyün Delisi ve Semraya çok Teşekkürler . . . V.BÖLÜM bu ekranlarda sizleri bekliyor . . . ArtiSt Yapımcılık tic.ltd.şti ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #180 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heyecanı doruklarda yaşıyosunuz bakıyorum da ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |