![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #201 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oldur oldur dusman gorme ohh ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #202 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #203 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aydın agaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıca ben emir almam emir veririm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #204 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | V.BÖLÜM '' başkomser melike planını devreye sokar '' Metin: Bu nasıl iştir kanka bizim adamlarımız bu kadar basit bir hatayla hayatımın operasyonunu mehvettiler . OzzY:kanka haklısın bu işi bitirememek bizim açımızdan çok kötü oldu çok . bizim işimiz bu saatten sonra daha da zor . Metin: artist çetesinin en büyük sevkiyatını ele geçiremedik artık çok dikkatli olmalıyız . artist çetesi bizi rahat bırakmayacaktır . OzzY: Kanka istersen bir süre yutdışına çıkalım bizde Rusya'ya gidip yeni pazarlar bulalım . Metin: kanka fikir güzel ama biz burda olmazsak bu sıralar bizim mekanımız tehlikede olur en azından burda kalıp mekanımıza sahip çıkmalıyız OzzY: tamamdır kanka Metin: bu arada kanka suiskast'te çok sayıda silah zayii oldu . Rusya'daki Kolpa'yı arada bize silah göndersin . OzzY: tamam kanka ben bu işi bu hafta halledicem Ve Ozzy Kolpa yı arar . . . OzzY: Kolpa bize acil silah lazım ayarlayabilirmisin Kolpa: tamam ozi yeni G-3'ler geldi bu hafta içinde gümrükten çekip hafta sonuna kadar sizin mekana gönderirim . OzzY: eyvallah kolpa paranı hesabına yatırıyorum Kolpa : eyvallah ozi hafta sonu silahlar sende . . . Ezgi'sh başkomser melikenin istediği bilgilere ulaşmıştır ve başkomserin odasına gider . . . Melik_KarTal: gel ezgi'sh Ne yaptın bir şeyler bulabildinmi ? Ezgi'sh: başkomserim merak etme hemen hemen GoGo'nun bütün bilgilerine ulaştım . . . Melik_Kartal: harikasın bu bilgilere nasıl ulaştın ? Ezgi'sh: meslek sırrı desek ![]() Melik_Kartal : güzel anlat bakalım neler öğrendin Ezgi'sh: başkomserim GoGo her sabah kahvaltısını dolmabahçede bulunan lodos restaurant'ta yapar .akşam yemeklerini Beşiktaş'ta bulunan kıyı köy restaurant 'ta yer cumartesi günleri Cevahir Avm 'de bowling oynar ve pazar günleride polonezköy'deki villa'sında dinlenir . . . Melik_Kartal : Harikasın bence en uygunu cumartesi günü bowling salonunda tanışmak Ezgi'sh: bencede başkomserim . . . Mekanist34: kü... mallar depoya inip paketlendimi Kü... : aynen herşey hazır . . . şimdi dağıtımı nasıl yapıcaz . . . Mekanist34: kü... bu konuda tam yetki senin belli başlı yerlere dağıtarak başlayabilirsin ayrıca bizim galeriye'de bi uğra sana yeni araba sipariş etmiştim gelmiştir . ( Ferrari Enzo F-50 ) Kü... : tamam kanka ben bu işle ilgilenicem ayrıca araba için eyvallah kanka Mekanist34 : aramızda böyle şeylerin lafı olmaz biliyorsun kü... biz bu yerlere geldiysel sahip olduklarımız sen ben ve gogonun sayesinde yüzden bir araba almışım çokmu Kü...: biliyorum eyvallah kanka GoGo: beyler ben bowling oynamaya gidiyorum gecede polonezköydeki villama geçerim size iyi eğlenceler Mekanist34: sağol gogo dikat et kendine Kü... : sağol kanka dikat et kendine GoGo: tamam beyler eyvallah ve GoGo bowling oynadığı mekana ( başına gelicek tatlı tuzlu olaylardan habersiz ) doğru yola çıkmıştır . . . Eleman : GoGo bey hoşgeldiniz efendim buyrun şöyle masanız hazır ayakkabılarınızda masanızın yanında . GoGo: sağol koçum eyvallah bana bi buzlu ice tea gönder Eleman : hemen efendim GoGo masasına gider bowling ayakkabılarını giyer ve atış yapmaya başlar ve mekana başkomser melike girer o dakikadan sonra sadece melikedir ve gogoyu izlemeye başlar gogo strike yapmıştır melike alkışlamaya başlamıştır böyle bir kaç kez alkışladıktan sonra bir masaya geçip oturmuştur kadınlara zaafı olan gogo melikeye dönerek benimle bowling oynamak istermisiniz diye sorar ve fırsatı değerlendirmek isteyen melike kabul eder ve tanışırlar merhaba ben gogo bende melike memnun oldum derler ve başlarlar atış yapmaya atış yaparken de muhabbet ederler 1-2 saat sonra melike gitmek zorunda olduğunu söyler . . . GoGo: melike seninle bir akşam yemeği yemek isterim Melik_Kartal : olabilir GoGo: bu benim telefon numaram 05xx xxx xx xx kaydedersen sevinirim Melik_Kartal : tamam ben müsait olduğumda seni arayacağım GoGo : teşükkürler melike tekrar memnun oldum tanıştığımıza görüşmek üzere Melik_Kartal : bende memnun oldum görüşmek üzere . . . ve melike mekandan ayrılır ve de mutludur planını devreye sokmayı başarmıştır . . . Devamı gelicek bizi izlemeye devam edin . . . Dizi Sponsoru : Hazel Ablamıza Çok Teşekkürler . . . Dizi araç kiralama Sponsoru : İrfan Abimize Çok Teşekkürler . . . Dizi Oyuncularını kostüm Sponsoru : Küyün Delisi ve Semraya çok Teşekkürler . . . VI.BÖLÜM bu ekranlarda sizleri bekliyor . . . ArtiSt Yapımcılık tic.ltd.şti ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #205 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrıca Aydın abime'de yazdığı senaryoda ve bu konumuza renk kattığı için çok teşekkür ediyorum . . . aydın abi acaba seninle ben film sektörüne mi girsek ne dersin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #206 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha fazla kan görmek istiyoruzzzzzz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hikayeyi tırtlatma kank ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #207 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heraLde sen ßeny ne sandın ![]() ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #208 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha öncede demiştim, kimin eli kimin cebinde diye ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #209 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi bilseler çıkarcaklarda ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #210 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Gözümde canlandırabiliyorum... ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |