![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #271 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| |
| | #272 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #273 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hem oldur hem dert yan anlamadım valla ![]() ![]() | ||
| | |
| | #274 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu ne yaman çelişki böyle... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #275 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #276 | ||
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çelişki falan yok arkadaşım ![]() anlamıyosun beni anlamıcaksında isteyerek öldürmedim diyorum daha ne diyimm çok inatsın ama ![]() ![]() tabi sana suçlamak kolay masum melikeyi ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| | #277 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Melike de GoGo ya çeker silahını ve bir tek el ateş eder !!! Fakat GoGo şaşkın ve neye uğradığını anlayamadan yaralı bir şekilde cebinden kırmızı bir gül ile kendisiyle evlenmek için aldığı yüzüğü Melike ye uzatır masa nın üstüne düşer GoGo yaşama son verir.'' ben başka bısey demıyorum arkadasım hersey yazıyor. Masummus tek kursunla bıtırdın benı bea masumıyet sarjör bosaltmamak mı arkadasım ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #278 | ||
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama ama olmazki böyle pişman olamazmı insan suçsuz olamazmı ![]() ![]() ![]() bu kadarmı yanii tmm sen devam et inanma sen bana arkadaşım ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... Konu MeLL tarafından (23-12-2008 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #279 | ||
| Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | şimdi bu işte en karlı ben mi cıktım ![]() ALAYI öldü silahlar teslim edilmedi ![]() paralarda bana kaldı zuahahha ![]() ![]() | ||
| | |
| | #280 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aynen adaş ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |