![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ümit aktan: Evet sayın seyirciler, hakem ukraynalı oyuncuyu maçtan sonra evlat edinecekmiş gibi davranıyor. (ukrayna - türkiye maçı) Ümit aktan: Gürcistan maçı - kaşınıyoruz, adeta kaybetmek için oynuyoruz. - para versek yapmazlar bunu, çizgiden kendi ayağıyla çıkardı. (gürcistan'ın ilk yarıda kaçırdığı net pozisyondan sonra) - bu hakemin lisansını carrrttt diye yırtıp atmak lazım. (türkiye'nin iptal edilen golünden sonra) - allah kahretsinden başka diyecek sözüm yok. (hakem için...) - sayın şenes erzik siz ne iş yaparsınız. (şenes erzik'in de maçı izlediğini söyledikten sonra) - gürcistan maçı kazanırsa hakemi sırtına alıp ispanya'ya kadar götürmesi gerekiyor. - ot seçiyor, 'buranın çimleri daha iyi' dedi" (kaleci atışını yapmak istemeyen kaleci için...) - haydi kahveci, söyle kahveyi bitir maçı (nihat frikik kulanırken...) - hakem bitirme düdüğünü çaldı, hakem hem çaldı, hem oynadı bu akşam... Bülent karpat: Tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut... Bnlar zprmiş yhaaa.... Orhan ayhan: Evet orda bir faul var galiba sevgili dinleyenler... şu anda tam olarak göremiyorum. Yani sevgili dinleyenler, bize de bu statlarda anlatım için o kadar kötü yerler veriyorlar ki, kıyıda köşede... Biz de burada görevimizi yapıyoruz. Mesela şu anda karşımda oldukça heybetli bir bayan var, yani sahayı tam olarak görmem mümkün değil... (beşiktaş-antalyaspor maçı)[Spiker burda sitem edio.... Nasılsa dinleyen biriler var....]]
__________________ ●●●...кιмѕє ѕєηιη qιвι σℓαмαz вєηιм ιçιη...кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη ιçη ßєşιктαş'ıм...●●● ßize efsana aşkları yanlış öğrettiler... Kerem ile Aslı - Ferhat ile Şirin dediler... Onlar BEŞİKTAŞ AŞKINI [ßeşiktAŞK'ı] hiç bilmediler... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlker yasin: Maçın bitmesine 20 dakika kalmasına 10 dakika var tabire bak bee helal olsun ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |