![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tırsmak yok , metiN olayi karistiriyor böyle olmamam lazimdi normalde ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Durmak yok Pusu ya devam 5. cisi yolda![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurtlukda Düşeni Yemek Sevaptır abla ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim Dizi tuttu neden çünkü ben hem yönetmen hemde oyuncuydum bu dizide tutacak inanıyorum neden çünkü yine usta oyuncu artist bir projede yer alıyor Sayın Senarist Bozuntuları birde beni yeşillerin Efendileri grubuna alırsanız süper olur | ||
| | |
| | #6 | |||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Niye Falçata İrfan'ı beğenmiyormusun benim orda olmam yeter ![]() | |||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok Ben Almıyım Kardeşim Ben irfan abimi beğeniyorum cok severim kendisini ama maksat madem yeşiller konseyi var neden ben yokum diyorum | ||
| | |
| | #9 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam vazgeçtim kaLsın Ben İrfan AbimLe Rep Sevkiyatını Durdurucam rep sevkiyatında Göz açtırmıcam kimseye ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |