![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2 de bir tır basıyodun indiriyodun ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim diziyi bilen biliyor metin bizi eskiler tanır hatta benimde metin diye bir oyuncum vardı ahh ahh acaba elimdeki dizi projesini forumla paylassammı sizin gibi genc yönetmenleri görünce eski günlerim aklıma geliyor | ||
| | |
| | #3 | |||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Eskiler diyor ya ![]() Alayınızın merhaba foruma yeni geldim mesajlarını hatırlıorum la ben ![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bırı benı cagardı galıba kımı alıyoruz ıcerıye ? | ||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sevmek suç ise Al beni içeri Abim | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muro kendin kaşındın ŞEkerim ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vazgeçtim Yatıyorum şimdi yarın msnden cevap Veririm Konu OutKast tarafından (21-04-2009 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat köşeye sıkıştı sanırım ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen,kendi durumundan memnunsun yani Mehmet... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senn durumnde kötü mehmet konusma ![]() ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |