![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Aslında cok önemli sigortalanmak sevdikden sonra başına kötü şeyler gelebiliyor Bu arada irfan abi hazel ablam seni seviyorum diyen bayanlar cevaplayanda erkekler. Cünkü bizim gibi erkeklere seni seviyorum diyen kız cok o yüzden böyle cevaplarda dogal Forumun kartalları genc yakışıklı ee peşindede 1 ton kız nolucak duymak dogal bişey![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| |
| | #22 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu arada yorumlarınız icin Tesekkürler ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #23 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ben seni seviyorum diyenin bayan olduğunu zaten anlamıştım.Nerde erkeklerde öyle güzel sözler? Bu cevapların erkeklere yakıştığını söylemiştim.![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #24 | |||
| herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Onlar bitanedir Diyoruz ya abla sıkıldık artık seni seviyorum laflarını duymakdan ondan böyle cevaplar veriyoruz artık ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| | |
| | #28 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gzler saol
__________________ | ||
| | |
| | #30 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Anlaşılmıştır,bundan sonra seni seviyorum cümlesi hayatımızdan çıkacak. ![]() ![]() Sizi de sıkıntıya sokmayalım...![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |