![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #251 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     pardon ama sen ne için veriyosun bütün bunları anlamadım ben       bu kadar mı zoruna gittide kendi tarafına çekmeye çalışıyosunn   bence erkekleri topla dokunma benım kızlarıma ![]()   hadi bakimmmm ![]() ![]() 
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #252 | ||
|    Gogo  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     fırında mantı'mı ?       ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #253 | |||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     İyi ne yapalım bu mevzuda geri vitese takmak yok bizde tamam verdiğin listeyede tamam ama başka bişey istemek yok vermem    ![]()   Alıntı:  
 ![]()   Onları senin kötü emellerine yem etmeyeceğim ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #254 | ||
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     kötü emel dedigin gerçekler olmasın sakınn     ![]()   güldürme benii ![]() 
				__________________   Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL...  |  ||
|   |        |  
|    |  #255 | ||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     sizin gerçek dediğiniz sineğin bilmem neyin üzerine saldırmasıdır ancak esas sen beni güldürme hıh     ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #256 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 38   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     biz olmasak erkekler bi işin içinden çıkıp karınlarını bile doyuramazlar      ![]() siz bize mahkumsunuz ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #257 | ||
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     nokta     ![]() 
|   |        |  
|    |  #258 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 38   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #259 | |||
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  |||
|   |        |  
|    |  #260 | ||
				 Tecrübe Puanı: 45    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ben sadece gülüyorum valla       mutfak konusunda acayip beceriksiz insanlar nasıl oluyoda burda bunları yazabiliyolar hayret ediyorum ![]() ![]() ![]() 
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |