![]() |
Erkekleri bıktıran kadın iğnelemeleri (= Arkadaş toplantılarında iğnelemeler Erkek: Ben çay hazırlayayım... Kadın: Allah Allah.. Hangi dağda kurt öldü.. Hiç yapmazdın da... Erkek: Çay uzatırken... 'Alır mısın canım?' Kadın: Pek kibarız bugün... Arkadaşlardan biri: Yemeği evde kim yapıyor.. Kadın: Tabiki ben.. Ahmet arada yardım ediyor ama... Yapmasa daha kolay hazırlayacağım.. Arkadaşlardan biri: Ali bana her doğum günümüzde hediye alır.. Kadın: Ahmet'in doğum günü, yıl dönümü gibi günleri unutmakta üstüne yoktur... |
Bunu bir erkek hazırlamış sanırım. :D |
Erkek: Çay uzatırken... 'Alır mısın canım?' Kadın: Pek kibarız bugün... Bunu hep kullanıyorum genellikle kardeşime karşı. :) |
Ben her daim kibar oldğumdan bunlarla karşılaşmıyorum :D |
ne yapsak yaranamayız yani olduğunuz gibi olun sonradan ne deneseniz fayda etmez her seferinde bir şey bulurlar:) |
Alıntı:
|
Erkeklerin çoğu küt oldukları için arada kibar olduğunda şaşırmak elde değil:D |
Alıntı:
|
Arkadaşlardan biri: Yemeği evde kim yapıyor.. Kadın: Tabiki ben.. Ahmet arada yardım ediyor ama... Yapmasa daha kolay hazırlayacağım :D:D:Dhaha |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aferin:p:D |
cosmusuz :D:D |
ben bu sözlerde bi artniyet gremiorum:p:D |
boşa söylenmiyodur bu laflar :D |
erkek milleti işte:D |
Erkek milleti kadar başınıza.... tövbe konuşturmayın yine beni :D:D |
nooooooooooooooollduu ıbo beyyy |
aaaaaaaaaaaa abi ayıp oluyor ama:D |
bosver caglacım onu ve dusuncelerını :D |
Alıntı:
|
bekır abı bı bıskrem versem susarmısın :D |
Alıntı:
İbrahimi destekledim:) |
2 gıcık yan yana gelınce bas edemıorum teker teker geln :D |
Alıntı:
Bak bende seni destekliyorum. :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats: :D:D |
noluyo sıze be aaaaaaa buldunuz benım gıbı sessız sakın kızı :D |
lütfen gaz vermeyelim:D |
ıbo abı uyudu sanırım rahatım :D |
ben varım merak etme sen:D |
Alıntı:
İyilikte yaramıyor :D Bir alemsiniz :D |
bi keresinde çayı ben yapıyım dedim sen mutfağa girdiğinde savaş çıkıo dedi gelde şimdi çay yap heves bırakmıolarki:D |
beceremıosun demekkı :D |
sallama çaydı:D |
tiiii onu bıle yapamıosan :D |
bi keresindede bi yıldönümümüzü hatırladım nasıl olduysa sonra her gün bişe kutladık bıktım ya:D |
gözüm ablaya cevırdın beni sende yaa :D |
para yok kriz var :D hediye alamıorus erkekler olarak:D |
içim daraldı ne dertlıymıssın sende ya:D |
dertliyim tabi her gün bi gün kutluos ilk dondurma yediğimiz günü bile kutlucaz nerdeyse:D |
Arkadaşlardan biri: Yemeği evde kim yapıyor.. Kadın: Tabiki ben.. Ahmet arada yardım ediyor ama... Yapmasa daha kolay hazırlayacağım.. aynen bazen abim mutfağa giriyor yardıma ortalık savaş alanına dönüyor girmese daha iyi:p |
Türkiye`de Saat: 14:51 . |