![]() |
kadınları anlamak:)) KADINLARI ANLAMAK Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama - Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da - İki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş.. Cin : - Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş.. Adam : - Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş.. Cinin cevabı çok kısa ve net : - Köprü kaç şeritli olsun ? demiş.. |
:D:D anlamak isteyen gayet kolay şekilde anlayabilirr |
Alıntı:
|
yanii bu erkekler bu konuyu acayip büyütüyolarr yaa :D anlamak istedikten sonra beni bile anlayabilirsinn:D:D bitanem gibi :):) |
:D:D:D |
:D:D:Dsüperdi |
teşekkürler eline sağlık güzeldi :) |
rica ederim arkadaşlar:) |
Kadınları Anlamak gibi birşey sözkonusu olamaz zaten :D Cin 'in işide zor be bilader :D |
mehmetcim hiç anlamaya çalıştınmı peki:D:D |
Alıntı:
Anlamaya Çalışan Arkadaşlardan Alalım Cevaplari ? :D |
anlayan varsa beri gelsin:D |
Bir kızı anlamanın en iyi yolu onu hiç anlamamaktır arkadaşlar :D:D |
vay be hepinizin gerçek yüzünü gördüm:D:D |
çok haklısın İbo:D |
Seni Çok İyi Anladım Ibrahim abi :) Güzel AÇILIM yaptin Helal :D |
Onlar kendilerini bi anlayabilse :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
hehehhe egLendim resmen :D:D:D biz biLe kendimizi anLayamıyoruzki siz nası anLıycaksınız :D:D |
Alıntı:
|
oo ayıpsınn yaa:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Anlamak isteyen anlar diyorum sadece...:);) |
Alıntı:
seni kıracak değilim ya :):) |
Alıntı:
Bak şimdi de merak ettim ya...:D Yapma dedim ama...:D Neyse bu sefer de ne kadar meraklı olduğumuz ile ilgili gündem yaratmayalım.:D |
İbo senden açılım bekliyorum:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çince okuma yazma üstünde uğraşılsa çince dil öğretmeniydim :D ama yok bnde çözebilmiş diilim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Anlıyorsunda arada bir uğraştırmak istediğini de biliyorum sonuçta:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizi anlayabilecek kapasite ve zekaya sahip bir erkek dünyaya gelmediği anlaşılamıyoruz :D hem anlaşılmak istediğimizide nerden çıkardınız :D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:52 . |