![]() |
abicim adam aldatmayı kafaya koyduysa onu kimse engelleyemez ki kadındamı suç belki kısmen ama kadın aldatılmayı hakedicek kadar ne yapıyor kocasına kötü davranıp evde kavga çıkartıp dırdır ediyorsa o kadın zaten hakeder o ayrı bi mevzu;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum ben sadece erkekler için konuştum ama bayan cephesindede bu böyle aldatan her türlü iğrençleşmiştir bayan olsun erkek olsun farketmez. Ki bunun benim gözümde affı yoktur. Bu arada şu kendi hemcinslerinize kızın olayınada cevap vermek istiyorum :D Ben öyle erkekler biliyorum ki sadece egoları için zevk için zamparalık olsun diye aldatıyorlar. Ki karşındaki ne kadar yanlış yapmış olursa olsun aldatılmayı hiç kimse haketmez . Söylediğim gibi eğer bayan yada erkek karşı tarafın bir yanlışı varsa oturup konuşursun insan gibi . Aldatarak , tek eşlilik kavramını ortadan kaldırarak, çok afedersiniz bu kelime için 'hayvanlaşmanın' alemi yok. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın bunu her iki cins içinde söylüyorum. |
allah korusun şaka bir yanada aldatmak kadar iğrenç bir şey yok aldatmanın mazeretide olmaz sadece erkekler değil aldatan kadınlar içinde geçerli bu;) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok ben almayım bak beni korumaya aldılar ztn:D:D |
Aldatacaksan neden birlikte olur bir insan ? Madem aldatacaksın kanında bu var, neden o zaman evlenirsin yada uzun süreli birlikteliğe girişirsin.Hovardalık yap daha iyi :):) |
birkac erkek aldatiyor diye her erkegi ayni yere koymamak gerekiyor bende birsürü kiz taniyorum erkek arkadasini yada kocasini aldatiyor malesef türklerde var icinde onun icin bütün sucu tek sucluyu erkeklere vermek bana pek dogru gelmiyor acikcasi erkek dedigin namusunu serefini koruyan birisi ve kitabimizda aldatmak ihanet yoktur.. yapmiyorsa birak erkek insan yerine koymam.. |
Türkiye`de Saat: 23:18 . |