![]() |
İşte Bayan Sürücülerimiz... :) |
|
|
|
|
|
|
Valla nasil böyle yapiyorlar anlamadim ya... |
helal bayanlara. en iyisi sag seritte emniyet seridi gibi bi yol yapılsın. onlar ordan takılsın :D:D tşkk. paylaşım için :D |
çok beceerikliler maşallah aman nazar değmesin :D HAVUZA NASIL DÜŞER Bİ ARABA YAAA |
Alıntı:
|
en azından farklıyız sizin yapamayacagınız türden kazalar yani...ama çok komik yaa özellikle arabaların yanında gayet rahat beklemeleri yokmu .. bittim:elefant: |
|
Eminim bayanlar erkekler kadar fazla kaza yapmıyorlardır... evet belki kazalarımız ilginç ama yapılan 10 kazadan 8 i erkek sürücü tarafından yapılıyor... |
Burcu_BJK1903 bayanlar çok sakat kullanıyor ve erkeklere kaza yaptırıyolar emin ol ben şahidim :) havuza arabayı düşüren bayana yılın güzel araba kullanma ödülünün verilmesi gerekir . |
yalan resim bunlar :D bayanlar da güzel araba kullanıyor :D |
Alıntı:
|
Bu konuda yorum yapmıyorum. :D Yorumu Metinciğime ve Sılacığıma bırakıyorum yaniiiiiiiiiii :) hıhhhhhh (H) :driver: |
Alıntı:
dedim ya bu resimler yalan :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen öyle san :D |
bu da bi başarı fazla yüklenmemek lazım:D |
Alıntı:
siz kabul edin ya erkekler daha prof. siz hic ıraga giden kadın kamyon söferü gördünüzmü :D |
kıskanmayın leyn bayanları kurs verelım sıze ıstersenız |
Alıntı:
işte bu :D |
bu kazaları bayanların yaptıgı nerden bellı belkı erkekler yaptı olamas mı |
Alıntı:
|
bbencede ıcınde bayan surucu olsa ok ama delıl yokkk |
Alıntı:
|
Valla havuza düşeni süper sanki vinçle özel olarak indirmişler havuza. :) süper yaa |
hepsi değil ama bazıları güzel kullanıyor bence cok sahit oldum.. bayanlar cok panik oluyorlar falan ama dedigim gibi erkeklerden daha güzel kullananlarda var.. ama trafigin ortasında bi araba durmussa ya da yol vermiyorsa ya da yolu ortalayıp gidiyorsa bu %80 bayandır.. işte bu olaydan nefret ediyorum.. |
Alıntı:
|
onu bunu boşverinde birtane erkeğin kaza resmi varmı böyle ilginç,güzel,fevkaladenin fevkinde amuda kalkmış araba kazası:D:Dbuda bi başarıdır:D |
:D:D allah onları bildigi gibi yapsın :D |
ya bu erkekler araba kullanmasını bılerek dogmuoodu dımı ee ynı bu bı surec ve bayanlara da bu surecı yasama hakkı tanınmalı bence yavas yavas olur |
Türkiye`de Saat: 00:23 . |