![]() |
Emniyet kemeri böyle bağlanınca kaza riski % 50 azalıyomuş |
eheh inanırım walla :D |
doğru bir tespit:) |
kaza riskini ortadan kaldırmak isteyen arkadaslar sol koltuktaki bayanı ortadan kaldırsın :D :D |
diğer bayanlar kızmasınlar ama sanki biraz da doğru gibi;) |
tamamen dogru bi teşhis |
yandakı kadın boyleyse dogrudur |
hehe doğru bir tespit:D |
kesinlikle doğru... |
kesinlikle doğrudur çok dır dır yapan kadın kazaya sebebiyet verir |
En güzeli riski tamamen ortadan kaldırmak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok yaratıcı bir görüş tebrikler |
dogrudur valla.... |
puhahaa.güzeell |
kesnilikle dogru katiliyorum |
Bence doğrudur.... :D:D:D |
Aaaaaaa,bu benim eltim mi ne ? Bu kadar olur ya,aynı yengem(eltim) valla :D :D :D Abime söyleyim,uygulasın..:D |
ehuehuehu dogruya dogru :D |
doğru söze laf yok:D:D:D |
çok mantıklı gerçekdende:) |
kesinlikle doğru |
evet ağzı kapalı olunca az konuşur ve şöförün dikkatıde dağılmaz |
kesinlikle katılıyorum |
işin uzmanları söylemiş ya:D...bir olaya ancak bu kadar geniş bir perspektif,gerçekçilik ve bilimsellikle yaklaşılabilir:D |
Karı dırdırı işte :D adamı öldürür de kazada yaptırır :D |
dırdırcı bir bayandan kurtulmanın en güzel yolu:D |
dırdırcı bir kadından kurtulmanın diğer bir yolu emniyet kemerini takmayıp aracın sağ tarafını bir kamyonun altına denk getirmek aslında ama cinayeti tasvip etmiyoruz:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bundan sonra kaza bile olsa benim içime kurt düşürdün ya,acaba diye düşüneceğim :D Kazasız belasız günler :D |
amin abla:D...dır dır dır dır:D |
Alıntı:
|
bende Tülin diye bir arkadaşıma burdan selam yolluyorum:D..diğer arkadaşlarımıda alıp bir final günü okula yetişmeye çalışırken oda bindi arabaya:D...ilk tanıştığımız gündü...o zirvede bir isimdir ve benim için efsanedir:D...en sonunda ana caddede durdum...ya sen sus ya ben ineyim geçin biriniz direksiyona gidin dedim:D...cidden canından bezdirebiliyor bazıları insanı:D..ama o gün benim için dönüm noktasıdır..o günden beri sadece ağzı var dili yok diye tabir olunan kızlara ilgi duyarım:D |
Sessizlik iyidir de explorer,bazen yanıltıcı olabiliyor...Yine de biraz da olsa konuşsun,sonra konuşamadıklarını toptan söylemeye kalkar,işin daha zor olur :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
amin...:p |
kadınına göre yüzdesi değişiyo bazen %10 düşüyo bazende %80 e bile çıkabiliyo :D |
Türkiye`de Saat: 04:19 . |