![]() |
Öğrenci dediğin böyle olur :D Üniversite yemekhanesine giren bir ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesörünün oturdugu masaya oturmus. Profesör kaslarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!" Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum..." Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis. Yolda yururken iki torba buldugunu hayal et, birinde akil var, digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim..." Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim..." Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer... Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "öküz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis. |
eline sağlık kanka:) |
harikaa yaa. koptum walla:) teşekkürler aLen :D |
tskler guzel :D |
süper yaaa..bnde dersimize giren sevgili dekana aynısını yapabilirim :) |
kapak üstüne kapak |
gazetede vardı bu hikaye :D süper bişi okulda okurken çok gülmüştük D |
iyi |
cuk diye cevaplar oturmuş :D:D |
zeki öğrenci :D |
helal olsun bee!! |
Fıkrada bahsi gecen sahıs supermodunuz asgaroth dan baskası deildir :) Bilginize.. |
Asgaroth Mu İnanmam :D |
harbiden ogrenci dedigin boyle olmalı |
güzel:) |
Alıntı:
anladın sen onu meriç :D:D :flowers: |
biliyodum ama saol |
süper yha meriç abidir evet :D |
meriç abi hiç bahsetmmştin bu olaydan :D:D |
meriç lafı cuk diye oturtmuşsun ama fazla saygısızmışsın bu kadarda olmaz yani :):) |
Zaten kolay kolay geçirmiyorlar böyle bir şey yapsak okul hayatımız anında biter:) |
:D:D |
helal osun :D |
harika |
kapak koymuş tekrar koymuş tekrar koymuş haha hoca mors olmuştur durmadan |
çok ii ya:D:D... |
bravoo böle öğrenciye eline sağlık |
Çok güzel pay.saol |
mükemmel olmuş |
bukadar hazır cvplılık burakta bile yok valla:) |
cok güzel |
ogrencilik ne yapıyosan ögrenciyken yapacan kardesim okul bitince bisey yapılmıyo bu ulkede |
cok zekice |
herifin öküzlerle bi alıp veremediği var güzeldi ama:) |
güzel saol abi.. |
Çok güzelmiş teşekkürler :D |
kardeş nerden aldıın bunu sen bu bence yalandrı bir pro. bunu yapmak demek fermenı kesmek demek ... ben inanamadım ve pro larla öğrenciler aynı yere zati oturamazki onların bölgesine gecmesine izin verilmez |
kendimi gördüm bu çocukta:D |
Alıntı:
|
aynıı benn lisede felsefeciyle bu şekilde kavga yapmıştım ve gecemedim ne yazsıkkı |
Türkiye`de Saat: 03:17 . |