![]() |
sevgilinle yürürken köpek çıktı.......... Sevgilizle ıssız bir yerde yürürken karşınıza kızgın bir köpek çıktı ve hızla üzerinize geliyor ne yaparsınız... yorumlarınızı bekliyorum... |
kız arkdaşımı korurumm :) ehehehe :p |
kesinlikle kacarım sevgılım umrumda degıl :D |
birak arkadasını babasını bile tanımaz kımse.Çok iyi biliyorum çünkü dün bi arkadasla dolaşırken bana saldırdı sadece kopeğin dişlerini ve gozlerini gooruyosun korkudan baska bişey değil |
kaÇaRımmm..!!!o an başka hiç bişeyi düşünemem valla |
çok fena bi durum.. çömeliriz :D:D |
Babam oLsa tanımam :D |
kendimi siper ederim sevgilime zarar vermesin diyeee |
Ne bileyim köpek çıkmadan buna cevap vermek zor. |
Alıntı:
|
bozcaada da başıma geldi kız arkadasımla beraber hatim indiricekdik neredeyse :D kacmadık kovalamadı da.. ama öle bişi olsaydı bi eve atacakdık kendimizi her kapı acıktı sokakta :D |
segilimin elinden tutar onu çeke çeke kaçarım:D |
köpekten kormuyorum ama pitbull felense(sakatlanmaktansa) etrafa bakarım sopa varmı alırım sopayı kızıda kucagıma alırrım kacarımm:D |
Alıntı:
:D:D:D aman iyiki yanınızda ben yoktum... walla ben olsam direk kaçarım sewgilim umrumda falan olmaz :) |
Alıntı:
ayrıca kaçarım demeyle olmuyo kopekden kaçıyosun sinekden değil he diyince birakmıyo peşini |
erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır derim ve aynen naşşş....:D:Dşaka şaka aşık olduğum insana zarar gelmesini görmektense köpekle boğuşurum hiç korkmadan |
ama köpekten korktuğum kadarda hiç bişeyden korkmam bende işte:D |
eğerkı kızı çok seviyosam kendımı sıper eder korurum kaçanlara da bi sözum yok her zamann kızı korucaksın delikanlılığın kıtabında yazıyo bu yani alın okuyun :p |
Alıntı:
|
gelsin gelecegi varsa gorecegi de var bir enikten mi korkucam :D |
ya dusup bayyilirdimm yada valla bilemicem cikmadigi icin bilemicem |
ONU KORUMAK İÇİN NE OLURSA OLSUN KAÇMAM O BENİM HERŞEYİM OLURDU HERHALDE |
Alıntı:
|
kaçacam dabi ne yapım :D |
O anki reaksiyonum nolur bilmem insanın başına gelmeden birşeyler söylemesi zor.Kaçma ihtimali ağır basıyor desem yalan olmaz. |
arkama bakmadan kaçarım.. ne sevgılısı babamı bıle bırakıp kaçarım :) |
attınız işte şimdi :D kız arkadasınızı koruyamazsınız bi kere kaçın bence hiç düşünmeden açık sözlü arkadaslarımıda tebrik ediyorum :D |
önce köpeğin cinsine bakarım ya süs köpeği çıkarsa ama pitbul falan çıkarsa kaçsam yakalr zaten hiç bi şey yapmam sabit kalırım :D |
ya ınankı sevgılımı kokurdum.......köpeği parçalardım:D... |
hemen topuk tabıkı:):):) |
SevgiLimi Kucağıma aLırım sonrada Vınnnnn :D:D:D |
köpeğe bir tekme :D hava olsun kıza... |
Yaşamadan bişey demek zor... Açık sözlü arkadaşları tebrik ediyorum.. :D Ama aşkın gözğ kör olabiliyo bazen...O anda sevdiğini düşünecke kadar seviyosan korumaya çalışırsın..Aşkın gözü kördür ama köpeğin değil tabii.. :DŞu durumda topuklamaktan başka bi çare kalmıyo.. |
Alıntı:
:D:D:D:D sevgilin kiloluysa omu kucağına alır seni.:D |
bi kac yıl önce basıma geldi zaten. köpeklerden de cok korkarım. erkek arkadasım bisey olmaz dierek avuttu beni köpegin yanından el ele gectik ama cok korkmustum yaww korktugumuda belli etmemeye calısıordum:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
acımasızz :( hıh :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 22:35 . |