![]() |
Paronayak Espiriler Paronayak Espiriler -Eli olmayan babaya ne denir? -No-el baba... -Ben sünnete karsiyim. Gençlerin önünü kesmeyelim... -Bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden? -Çünkü binanin sarji bitiyormus... -Can neden bogazdan gelir? -Çünkü Can Emirgan'da oturuyormus... -Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis? -Çokkorkuyorum elimi tutar misin??? -Yasiniz kaç? -Bilmem her yil degisiyo... -Arkadaslar telefonlar dinleniyormus... -Iyi iyi dinlensinler zatençok yorulmuslardi... -Saatin çalisiyo mu? -Evet -Benimkine de is bulsana... -Tarti neden tartmamis? -Çünkü üzerinde anti-tartar dismacunuvarmis.. -Bir adam OMOyla yikanmis ve maymuna dönüsmüs neden? -Çünkü OMOylayikanan her sey ilk günkü gibi olur... -Kocanizla ortak özelliginiz ne? -Ayni gün evlendik... -Karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis? -Karakola düstüm. -Çok iyi göbek atan kazana ne denir? -Iyi oynayan kazansin... -Size bir killik yapayim; içine killarinizi koyarsiniz -Viyana kusatmasi neden bitmis? -Etrafta atacak kus kalmadigiiçin... |
puhahahaaaaaaa:D:D:D |
çok bomba bazıları yaaaaaaaa |
3-4 tanesini kaydettim Eyvallah kardeşim. |
hehhehehe:D çok guzel ya tsk ler |
Alıntı:
|
bazıları bomba gerçekten.http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
Alıntı:
|
arada berbat ları da var ama dierleri gsl |
güsel güsel hehehehh en iyisi OmO :D:D |
Türkiye`de Saat: 06:03 . |