![]() |
Kızlar erkeklere laf atarsa :D kız1: uff su cocuga bak bi icimlik su kız2: su dudaklara bak yerim ben seni anam erkekmam o zaman hadi kız- kız2: pardon erkek: ee hadi yesenize beni yiyin beni kız1: ciddi bu kız2: senin laf attıgın anca bole cıkar kız1: kac kız cocuk cok kotu bakıyor erkek: durun yiyin beni ha** gene kactılar kız:Şiii senı yerler yerler senı ham yapar bu zıllıler erkek: Asılmadan yoksa ,.... kız: pardon bakar mısınız erkek: (bakar) kız: konuşabilir miyiz erkek: hayır kız: birlikte yürüyebilir miyiz erkek: hayır kız: peki koşabilir miyiz erkek: salak mısın be git başımdan kız: emekleseydik o zaman uzun saçlı bi çocuk geçer) kızffffff yakışılıya bakkk!! (çocuk arkasına döner) kız:sana demedim bacımm |
kız1: uff su cocuga bak bi icimlik su kız2: su dudaklara bak yerim ben seni anam erkekmam o zaman hadi kız- kız2: pardon erkek: ee hadi yesenize beni yiyin beni kız1: ciddi bu kız2: senin laf attıgın anca bole cıkar kız1: kac kız cocuk cok kotu bakıyor erkek: durun yiyin beni ha** gene kactılar sen laf atarsan bi erkege görusun o zaman :D |
:D:D:D |
:D:D:D:D |
:D:D:D sana demedim bacım muhabbetı süpermiş :D:D |
yani kızların atacağı laf anca böyle olur zaten |
bunlar laf atmakmı şimdi :D: |
:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 18:32 . |