![]()  |  

Eve geldiniz vee...!!!    |  

cinnet geçirirdim heralde...ama çocuk işte napıcan ağlıya ağlıya temizlersin:S   |  

korkunç çıldırırm heralde :D:D   |  

ben bişe yapmam annesıne havala ederdım :D   |  

bunları bi yurdun kapısına bırakırdım:D:D   |  

Ben bile bu kadarını yapmamıştım.  Herşeyden önce o iki başbelasını etkisiz hale getirirdim :) Sonra Tv yi kapatırdım hemen patlicakkk :D:D  |  

o çocuklar hala hayattalar mı acaba : )   |  

sağlam bi sopa atar kapının önüne koyarım :D:D   |  

valla ne diyeyim hepimiz çocuktuk ama bu kadar yetenekli degildik herhalde öyle geldi bana :)   |  

anneeesiii bakk pıtırcıklarımız naaaapmışşş :D  hadi benm dışarda işim var :D  |  

Alıntı:  
 ben olsam balkondan aşağı sarkıtırdım bak bir daha yapabiliyorlar mı :D  |  

haylazlıkta son nokta :D   |  

ikiside çok sevimli. halleri çok komik. gördüğümde kahkaha atar, onlarla devam ederdim.   |  

döverim valla :D   |  

sinir krizi geçirirdim herhalde. ama onlara kıyamazdım yaaa.:ridinghorse:   |  

direk kaçardımmmmmmmm bhahahah :D   |  

yapacak bişi yok eninde sonunda temizlencek:D:D   |  

önce bi 5-10 dk şoka girerim sonrasını o afacanlar için hiç iyi düşünmüyorum ama :)   |  

çocukla çocuk olmayın sizde:D   |  

Amaann Allah'ımmmmmmmm :D  'hayat müşterektir' :p  |  

onlara temizletirdim:D:D:D   |  

çockk yaparr nolckk sanki çağır bi temizlikci  temizlesn   |  

anası temizlesin boşa mı evlendik kardeşim alla alla :D   |  

valla bilmiyorummm sok girerdim herhalde sonra baslasin temizlikk   cocuk iste yaparr  |  

ÇOK TATLILAR YAA :D ben temizlemem kendileri temizlesinler :D   |  

Allahııım bir de poz vermiş.. şu evin haline bak :D   |  

cocuğun el sanatlarına olan yatkınlıgı gercekten benı cok etkıledı eve gelıp bu goruntuyu gordugumde herhalde bende onlar gıbı oynardım tabı annelerı ne yapardı bılemem:)   |  

Bence yapılacak bişey kalmamıs zaten yapacaklarını  yapmışlar tek çare ortalığı toplamaya çalışmak tabi olursa!!!   |  

gülme krizine girerdimm:D:D:Dnasıl olsa temizlenicek sonçta biraz daha batsabişi olmass:D:Dbende onnara katılırdım:D:D:D   |  

Alıntı:  
 Annesiyle hizmetçi diye mi evlendiniz efendim :)  |  

AFERİN NASIL BECERDIN   |  

:D yok cnm bu göruntuyu görunce keısnlıkle ruyada oldugumu düşünürüm   yok böyle bır gerçek aman allahım düşüncesı bılee kötuu  |  

:marchmellow:eee kimin çocukları beceriklidir benim çocuklarım:biggrin::biggrin:  yok ama ben gelemem herhalde,yaramaz çocukları hiiç sevmem,bu yüzden babalarına havale ederdim kesinlikle :marchmellow:  |  
| Türkiye`de Saat: 06:15 . |