![]() |
Eve geldiniz vee...!!! |
cinnet geçirirdim heralde...ama çocuk işte napıcan ağlıya ağlıya temizlersin:S |
korkunç çıldırırm heralde :D:D |
ben bişe yapmam annesıne havala ederdım :D |
bunları bi yurdun kapısına bırakırdım:D:D |
Ben bile bu kadarını yapmamıştım. Herşeyden önce o iki başbelasını etkisiz hale getirirdim :) Sonra Tv yi kapatırdım hemen patlicakkk :D:D |
o çocuklar hala hayattalar mı acaba : ) |
sağlam bi sopa atar kapının önüne koyarım :D:D |
valla ne diyeyim hepimiz çocuktuk ama bu kadar yetenekli degildik herhalde öyle geldi bana :) |
anneeesiii bakk pıtırcıklarımız naaaapmışşş :D hadi benm dışarda işim var :D |
Alıntı:
ben olsam balkondan aşağı sarkıtırdım bak bir daha yapabiliyorlar mı :D |
haylazlıkta son nokta :D |
ikiside çok sevimli. halleri çok komik. gördüğümde kahkaha atar, onlarla devam ederdim. |
döverim valla :D |
sinir krizi geçirirdim herhalde. ama onlara kıyamazdım yaaa.:ridinghorse: |
direk kaçardımmmmmmmm bhahahah :D |
yapacak bişi yok eninde sonunda temizlencek:D:D |
önce bi 5-10 dk şoka girerim sonrasını o afacanlar için hiç iyi düşünmüyorum ama :) |
çocukla çocuk olmayın sizde:D |
Amaann Allah'ımmmmmmmm :D 'hayat müşterektir' :p |
onlara temizletirdim:D:D:D |
çockk yaparr nolckk sanki çağır bi temizlikci temizlesn |
anası temizlesin boşa mı evlendik kardeşim alla alla :D |
valla bilmiyorummm sok girerdim herhalde sonra baslasin temizlikk cocuk iste yaparr |
ÇOK TATLILAR YAA :D ben temizlemem kendileri temizlesinler :D |
Allahııım bir de poz vermiş.. şu evin haline bak :D |
cocuğun el sanatlarına olan yatkınlıgı gercekten benı cok etkıledı eve gelıp bu goruntuyu gordugumde herhalde bende onlar gıbı oynardım tabı annelerı ne yapardı bılemem:) |
Bence yapılacak bişey kalmamıs zaten yapacaklarını yapmışlar tek çare ortalığı toplamaya çalışmak tabi olursa!!! |
gülme krizine girerdimm:D:D:Dnasıl olsa temizlenicek sonçta biraz daha batsabişi olmass:D:Dbende onnara katılırdım:D:D:D |
Alıntı:
Annesiyle hizmetçi diye mi evlendiniz efendim :) |
AFERİN NASIL BECERDIN |
:D yok cnm bu göruntuyu görunce keısnlıkle ruyada oldugumu düşünürüm yok böyle bır gerçek aman allahım düşüncesı bılee kötuu |
:marchmellow:eee kimin çocukları beceriklidir benim çocuklarım:biggrin::biggrin: yok ama ben gelemem herhalde,yaramaz çocukları hiiç sevmem,bu yüzden babalarına havale ederdim kesinlikle :marchmellow: |
Türkiye`de Saat: 18:53 . |