![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bi şarkı vardı ben yıkam onu :D diy :D |
acıma ona öle geçinip gidioz :D |
bir dakika ya sen bana anne demişsin Veysel,ben kıyamam şimdi... :D bu durumda acınası durumda olan ben oluyorum,geri aldım sözümü ya :D |
süper komedi:d:D |
allah hem böyle kaynanası olan gelinlere hem de böyle gelini olan kaynanalara sabır versinn:D |
Alıntı:
sen gelin oldugunda kimbilri kaynanana ne diyecen :D |
emin ol sevgi sözcüklerinden başka bişey duyamaz benden:) eşimin ailesi benimde ailem sayılır ve her aile içinde sorun çıkaran bir huysuz olabilir ama o huysuz ben olmam:) |
Alıntı:
|
aminnn:) dualarım seninle;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
abla sen bu çocugun üstüne nedne bu akdar gidiyon :D bi azad et yaa :D rahat rahat keyfine baksın:D |
tmmm :D merak etme gözün tutarrr:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sende benim annem gibi yapsana rahat bırak süper bi yöntem :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
grsrz :D:D |
bka kurtardım snei metin :D |
Alıntı:
|
Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini :) :) :) umarım ilerde lazım olmaz bu mani bana :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben seni özgüveni olan biri olarak yetiştirdim sanmıştım..Bana sen söyleyebilirdin sıkıldığını,başkalarının araya girmesine gerek yoktu.Neden kendini ifade edemedin ? :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Gelin kaynana muhabbetinden ana-oğula dönmüşüz ya...Gelinler sevinecek bak,bunlar birbirlerini yiyorlar bize yapacak bir şey kalmadı diye :D :D :D |
ilikşiye bak oğlu sinirli anne neşeli :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bana karşı son derece sakin ve de saygılıdır :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
eee müstakbel gelin kim :D :D :D :D |
sizin ailedne kaç kiş ivar bu sitede abla yaa :D benim ailedn eyedi kiş ivar sır gibi saklı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:48 . |