![]() |
Gelin-Kaynana Atışması Gelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördün mü sövmeli Azınca dövmeli |
çok güzel ya. ne kısır döngü bu şimdi gelin repliğini söylüyor gibi hissettim kendimi,ilerde kaynana repliğini söyleyeceğim :S |
Acaba madalyonun hangi yüzünden baksam ya...Şu an gelinim de yarın bir gün kaynana olacağım...Yo,yo,olamaz,evlendirmiyorum ya oğlumu :D :D :D |
ama anneee :D:D |
Alıntı:
|
:D söyletmem ben merak etme anne :D |
Alıntı:
|
Degişmem degişmem :D |
Alıntı:
|
değişmem diyenlere inanma sen abla,valla pısırık oluyorlar karılarının sözünden çıkmıyorlar :D |
ne kaynana olacan ne gelin en iyisi nikah memuru olmak :D |
Alıntı:
böyle yuz karası erkekle rolurmu hiç |
Alıntı:
|
Alıntı:
gelinler doldurmazsa eşlerini veya kaynanalar oğullarını kıskanıp dünyayı gelinlerine dar etmezse gül gibi geçinirler.off ya ne saçmalıyorum kısır döngü işte. |
Alıntı:
siz ikiniz aynı çevred eyaşıyonu<z galiba bu değişmi genelde uyurken olmasın ruya görüyo olmıyasınız |
Alıntı:
Valla rüya görme saati de gelmiş ha :D |
Alıntı:
|
abla ben istanbuldayım,ama bu her yerde aynı yaaa. |
ALLAH beni gelin - kaynana azabından korusun . . . :D AMİN :D |
yok sadece gelinlere musallat olmuyorlar kaynanadan çeken bir çok damatta var bildiğim.. |
Alıntı:
|
sende anca kötü örnejkleri veriyon :D |
Alıntı:
Size ne oluyor ki ? Olanlar ya geline ya da kaynanaya oluyor...Damatlar rahat :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
anneler her zaman erkek evlada daha düşkün olurlar,o yüzden biricik oğullarının elin kızıyla aynı evde olmasına artık anneye ihtiyaçları olmamasına (yemek,ütü,çamaşır v.s.) bütün ihtiyaçlarını gelinin karşılamasına sinir olurlar. her zaman kendilerinin yaptığı yemeğin,temizliğin vs daha iyi olduğunu iğnelemelerle gelinin gözüne sokarlar gelin eğer mülayim bir insansa duymazdan gelir,yok eli maşalıysa sinsi sinsi olayları abartarak eşine iletir ortada kalan zavallı eş olur adam ne yapsın bir tarafta anası bir tarafta karısı... bu böyle sürer gider eğer erkek pısırıksa karısının sözüyle anasına diklenir ya da tam tersi anakuzusuysa karısına yüklenir. ymülayim bir adamsa karısına sen haklısın,annesine sen haklısın annecim der ortalığı yatıştırır.. |
bak bu açıdanda rahatım biz iki erkeğiz bir kızız :D sorun değil :D |
annemle karı makrşı karşıya kalırsa kim bana göre haklıysa onu seçerim... ki benim getireceğim gelinde asla anneme baş kaldırmıyacak bir terbiyed eolur zaten |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yo kannemle benim gönlüm hiç uyuşmuyo benimkine göre versin sadece :D |
kaynana ne ya :d yeniyormu :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
heh yetiştin yine,aman eksik kalma:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bıdı bıdı bi susmadın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok yok tek sorun kıskançlık biri eşini anasıyla paylaşamıyo diğeri oğlunu geliniyle paylaşamıyo zor iş... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:08 . |