![]() |
Alıntı:
sevgilinle sahilde yurumek bir romantizimdir yemekt emhuabbet etmek bir romantizimdir kısacası ne yaaprsna yap yanyana olmak bir romantizimdir... romantik olsak ne işe ayrıyo orasını anlamadım pek :D bir kzı içni oakda rşiri yazdım ne oldu :D hiçbişey.. sırf fıstı kistedi antepten fıstı kalı pgötürdüm ne oldu : hiçbişey kızlar romantizim istiyo yapıldımmı karşılık göstermiyo :D erkek anca palyaço oluyo ne gerek var |
ben çenemi yoramıciim :D belki kızlar daha basit şeler bekliyolar buna kafa yorun diorum we susuoorum:D |
Alıntı:
ya bu arada ben bir bayanım bey değilim :) koptum yaw :D ben kendim açısından söledim onu her dakka seni seviyorum kelimesini duysan bıkmazmısın yada sana dense hayatım beni seviomusun die :) erkeklerin yerine koy biraz kendini :P |
ah bu kadınlar |
Alıntı:
bayanın azndan çıkması zor gbi gldi :) her byn dymk istemiomş dmkki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
mantık aramıorum açıkçası mekanik bakmıorum aşk meşk işlerine.doyar wea doymaz bana doyuyosa bana göre değildir bu kadr ayırırım yolumu.sırf onun için gizemli oliim sormiim demem.ama sıkılablr buyursun sklsın sıkılabiyosa tabi benden:D |
Alıntı:
o senin düşüncen tabiki :) ama merak etme bende sölemeden yapamıyorum heheheh :D kadırgalı zeyno :P |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:46 . |