![]() |
kavga çıkarmak isteyen sevgili... Bu durum çoğu kadına yabancı gelmiyecektir bunu kapris mi,aşırı duygusallık mı yoksa kavgaya susamakmı algılarsınız sayın erkekler bilemiyorum buyrun yorumlarınızı bekliyorum... ercan bu ne? - ne var canım, ne o? - errcaan bu ne? - ne ne ya? - ercaaaan bu ne diyorum? - ne o laaan? - ercaaaan bu ne!? - hiyaaaa ... senin allahını kitabını!!! - beni seviyo musun??? cevap 1: - seni seviyorum bebeğim.. - peki neden söylemiyorsun??? sonuç: düşük şiddette kavga, gönül kolay alınır. cevap 2: - ya hayatım, nerdden çıktı şimdi bu? tabii ki seviyorum, hep söylememe gerek var mı yane!! sonuç: orta şiddette kavga, gönül almak biraz emek ister. cevap 3: - ... - eee?... - .... - hayvansın sen!!!! - üzerime şalımı verir misin + tabii ki, yaşama sevincim, örtüyorum üzerine - offf bir kere de anla yaa... bir kere... + neyi canım, anlamadım - anlasan şaşardım zaten.. şallar, hırkalar değil benim ürpertimi geçirecek + içeriye geçelim istersen, dışarısı soğuk - sana ihtiyacım var, sana... şalı ne yapayım + tama... - ehhh, git be... sen arkadaşlarınla playstation oyna.. + sahiden ya... winning 9 çıkmış.. gelseler e oynasak - şaaaaaaaaakkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! -büroya koltuk almışsın.niye benim haberim yok? -???... - yine lavabonun uzerinde kil birakmissin! veya: - aksama gec gelicem, arkadaslarla takilacaz. hatta: - seni bir kadin aradi, arkadasinmis! (kinayeli bir ses tonuyla) |
kavgayı kim çıkarırı diye soruyosan konuyu açandan belli :D kzılar çıakrıyo yazılandanda belli :D |
Alıntı:
o ne dmk yaww:D |
Alıntı:
şu demek oluyo bu açtıgın konu bir atrtışmayı başaltacak :D benimd eaktkıalrımla :D tartışmay ısen başlatmış olacan :D aynı yazılanalrda oldugu gibi :D |
Alıntı:
kmk seni:D ya napalım tartışmayıp brk sarhoşu gttiği yere kdr mı diyelim |
Alıntı:
|
başlatan belli bitiren belli :D |
dem ibi heyyyyyyyyyyyyyyyt diyoruz kavga bitiyo :D |
Alıntı:
cddimsin? hangi kadında işe yaradığını gördün şu dewirde hött ün? :D |
Alıntı:
her kadında işe yarıyo heyt hött artık ne diyosan :D erkeğin bikere sert çıkması kadının susması içni yeterlidir ki ciddi anlamda sert çıktımmı bir erkek hiçbir kadıdna mudale edemez.. b udevirde görmemenin sebi erkekler artı kheyytt demiyo :D yaa ne diyosan diyon banane diyo :D takmıyo :D |
Alıntı:
o zaman ben başkayım hötte wız gelir tırıs gider;) |
senin karşına heytt diyecke biri çıkmamış anlaşılan :D |
ya bence bayanların öle herdakka beni seviomusun die sormaları bana biraz saçma gelio tmm sölenmeyecek değil ama yani her dakka erkekleri bulantırsak eerkekler başka yerlerde arıolar ondan sonrada nie aldattı oluo erkekler sıkılmaya gelmez :) seviosa söler zaten sölemiosa sevmio demektir bırak git valla hiç çekemem :D |
Alıntı:
anasının karnından henüz doğmadı ölebi tip:D |
Alıntı:
insan duymak istiyo sayın beyler bazı erkekler gibi mekanik yaşıyamıyoruz ilşkiyi ama sizide anlıyorum mekanik yönünüz ağr bastığı için normal:) |
Alıntı:
O zamanb enden uzak dur zeynom :D yoksa öyle bir tip görürsün :D |
Alıntı:
O zaman sen bir papağanıs ev bence çünkü aynı sözü durmadan bir tek papağan tekrarlar amacına ulaşırsın :D :D :D |
pusucukurt arkadaşım 1-değil sen kadir inanır gelse o iş olmaz ben hakkınzdan gelirim alayınıza isyan:D 2-papağan bilee sizden romantiktir 3-laf yetiştirma bakiim bi bayana:D |
Alıntı:
kızım sana bişeyi itiraf edecem sen bu kafayla evlenemezsin evd ekaldın :D erkek bir bayandanda romantiktir ama gerektiğinde Bir erkeğin romantizmi sevdiğiyle yanyana olamsıdır.. bir kadınınki mum ışığında yemektir bence erkeğinki daha guzel :D baız şeyleri aabrtmasanız hayat daha guzel olacakta:D :D |
Alıntı:
ben ewde kalcaksam ohooo sen nolcan merak ediorum bu çeneyle:D wala ben çok az romantik erkek tanıdım ewt sizin romantizminz yan yana kurtlar wadisi pusu izlemek yanında olmaktan kastın buysa:D |
Alıntı:
sevgilinle sahilde yurumek bir romantizimdir yemekt emhuabbet etmek bir romantizimdir kısacası ne yaaprsna yap yanyana olmak bir romantizimdir... romantik olsak ne işe ayrıyo orasını anlamadım pek :D bir kzı içni oakda rşiri yazdım ne oldu :D hiçbişey.. sırf fıstı kistedi antepten fıstı kalı pgötürdüm ne oldu : hiçbişey kızlar romantizim istiyo yapıldımmı karşılık göstermiyo :D erkek anca palyaço oluyo ne gerek var |
ben çenemi yoramıciim :D belki kızlar daha basit şeler bekliyolar buna kafa yorun diorum we susuoorum:D |
Alıntı:
ya bu arada ben bir bayanım bey değilim :) koptum yaw :D ben kendim açısından söledim onu her dakka seni seviyorum kelimesini duysan bıkmazmısın yada sana dense hayatım beni seviomusun die :) erkeklerin yerine koy biraz kendini :P |
ah bu kadınlar |
Alıntı:
bayanın azndan çıkması zor gbi gldi :) her byn dymk istemiomş dmkki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
mantık aramıorum açıkçası mekanik bakmıorum aşk meşk işlerine.doyar wea doymaz bana doyuyosa bana göre değildir bu kadr ayırırım yolumu.sırf onun için gizemli oliim sormiim demem.ama sıkılablr buyursun sklsın sıkılabiyosa tabi benden:D |
Alıntı:
o senin düşüncen tabiki :) ama merak etme bende sölemeden yapamıyorum heheheh :D kadırgalı zeyno :P |
Alıntı:
|
Alıntı:
rica ederim dobrayımdır her zaman :) öle olunmak zorunda ki bu zamana kadar hayatım acı roman iöinde geçti birazda olsa erkeklerin ne olduklarını biliyorum :( kimseye güvenemiosun artık :S |
Alıntı:
aşk herşeye rağmen güzel.bi söz war töwbe ettiğim kdr denize taş atsaydım üsküdardan beşiktaşa yol olurdu die:Dsewmek sewilmk güzel allh kimseyi mahrum etmesin... |
Alıntı:
amin canım ama sen ne kadar değer versende karşındaki sana o değeri veremiosa işte senin bittiğin andır :S |
Alıntı:
sizin enb asit oalrka nitelendirdiğiniz birşeyi yapmak inç ibile ço kdolanıyo bu erkekler sen iseviyoru mderiz böyle kuru kuru olmaz de rçiçek istersiniz çiçek alır geliriz deriz bu şekildede olmadı şöyle yapın dersiniz sizin istekleriniz hi çbitmez hiçbi zaman yetinmesini bilmessiniz.... bana biekr esöyle yaa hangi kadın gelipte bir erkeğe çiçek alıp sen iseviyoru mdmeiştir... Tarihte bitane örneği yoktur ne erkekelr çiçek bekliyemezmi??? hep kendiniz hep kendiniz ya siz??? otur gel keyfim gel birşeyi istiyosanız ilk öcne kendiniz yapınki birşekild eakrşılığını versin erkek hiçbieşy yapmassınız anca şunu yapmadınd ersiniz yaptıkalrımız gözünüze bile batmaz... kadının kabu letmesiyle bi gün geçmesi sadec eogunde erkeğin yaptıgı dunya adka reşy vardır ama hiçbi kız bunun farkında olamz şunu yapamdın der ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kafaya koyduysa kadın o avga çıkacak iki iki dört:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bişey aklıma geldide ankaraya kız arkadaşımın yanına gitmiştim eimde çiçek buluşmaya çiçeği uzattıgımda bana direkd ediği ben bu çiçeği nası ltaşıyacam utanırım dedi..çiçeğ isallıya salllıya sallıya gezdi dökülüyodu içinden parçalar verirmisin dedim çiçeği aldı mdirek çöpe attım... bazen o kadar düşnücesizce davranıyoki çoğunuz karşındakini nasıl kırdıgın farketmiyosunuz ve o durumda bile birşeyler bekliyosunuz...bizdne bekliyonuz bide garip |
Türkiye`de Saat: 04:28 . |