![]() |
Alıntı:
Yaşananların artması için yaşın da artması gerekmiyor muydu? Yoksa bunlar ters orantılı mı ? :D |
Alıntı:
öyle günler vardırki 10 yıla bedeldir falan filan işte:D... şair gibi konuşturmayın beni:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
abla gözlük aldım sana takarmısın :D bizleri daha iyi görmen için :D bid esıcak battaniye var sırtına koyarsın romatizmalar içnid elimonlu çay getirdim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kadın: Aşkım BEni Sevdiğini Neden Söylemiyon Erkek: Geçen Gun Söyledim yaa Kadın: peki bugun sevmiyonmu Erkek: Bugun daha geçmediki Kadın: Sen beni Hiç SEvmiyon Erkek: Nerden Çıakrdın Onu Kadın: Yoska Söylerdin Erkek: Alalhın Belası SEviyom Canım Cehenneme Kadın: tşkler aşkım bende seni seviyom böyle bi knouşma ancak bayanla olur uydur uydur yaz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ilkokul bire kadar okudum bu kadar öğrendim metin sözlük alacağına okula yolla hesap nuamrmaıv ereyim istersne iki burs yatırırsın :D |
pardon ya yanlış yazmışım ben:D...açık buldunuz üstüne gidin dicem ama dönüp kendi yazdığınıza bakmak lazım tabi önce:D...anne evlattan genç anne evlattan hah bu oldu:D |
Alıntı:
|
aaa kadın düşmanı pusucu yine şov yapıyoo.. |
Alıntı:
|
benim anlamadıgı mbirşey daha var konu kadınarlın tartışma çıakrması ve metin kadınların yanında :D yoldan çıktı bu çocuk :D |
Alıntı:
yok canım benden öyle birşey bekliyomusun sen aşk olsun lady :D |
yok bence doğru yolu buldu metin:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah VEriyo VEreceğini... Sizde Saolun Kadın Dırdırı VEriyonuz .. Metinde Bu eziyeti çekelim diye para verir :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İyi Forumlar... |
Alıntı:
biz ajan yolladık onu :D içimizde en tatlımız oydu en az ondan şühelenirdiniz:D |
Alıntı:
eğer metin benim yaptıgım espriyi kaldıramıyp ciddiye alıyosan sanada sözlük lazım diyerek bana espri yapma tamam espriyi kaldıramıyosan espri yapma bundan sorna ne ben sana yaaprı mbir espri nede sen bana ayaprsın aynı hassasiyeti send egöster bundan sonra tamamm |
yav etiketlemeye çok hevesli milletiz:D...kadın savunursun feminist derler ulan biraz rahat bırakın dersin komünist derler:D...hatta ve hatta gomünüst derler:D...kim ne derse desin kadınlar kafaya koydumu kavga çıkartırlar ama:D...hemfikirmiyiz abla:D |
Alıntı:
kafaya koydu mu sadece kadınlar mı kavga çıkarır,kafaya koyan herkes kavga çıkarabilir:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İyi forumlar... |
sanada iyi forumlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seni bir kadin aradi, arkadasinmis! (kinayeli bir ses tonuyla) okadar kavgadan birtek bu sözd ehaklı |
Alıntı:
tamamıyla yanlış saptama arkadaşım. erkekler hemen konu değiştirmeye çalışır kadının ağzına lafı tıkar. konu kapanır... |
Alıntı:
Böyle tatlı kelam edebilen kadınlar kavga çıkarır mı ya ? :D Eh arada sırada olursa da görmezden gelin canım :D |
Alıntı:
oaly budur kadının ağzına alfı tıkayacan konu kapanacak akvga bitecek gül gibi geçinip gidecen |
Alıntı:
şu konuda hemfikiriz...erkekler içinden geçen herşeyi dökmezler tartışma anında...zira genelde söyledikleri laf hep yanlış anlaşılır ve aleyhlerinde delil olarak kullanılır...gayet masumane dile getirdiğiniz şikayetiniz tartışma anında "yani sen bana .... demek istiyorsun anladım,konuşmanın anlamı yok" noktasına gelir...buradaki ... bölümü konuya ve ağzınızdan çıkana göre değişir:)...kadınların ağzından çıkan yanlış kelimeler ise...tatlı bir bakış,çocuksu bir ses tonu ve sıcak bir sarılma ile unutulmaya her daim gebedir:)...genelde bu farkındalık kadınlar tarafından lafı ağza tıkamak olarak değerlendirilir o ayrı:)... anlamak istemediğimizi konu kadın ve erkek doğası gereği birbirinden farklıdır işte..bunun farkında olmak önemli olan galiba... konuya dönecek olursak...seninde deyiminle erkekler lafı ağza tıkar işte:D...ben öyle demesemde:D...yani susmayı tercih eder..genelde konuşkan olan kadınlardır...yani kavga çıkarmaya daha yatkındırlar...diye düşünüyorum...sende tam tersi şekilde düşünüyorsun..ne sen beni razı edebilirsin ne ben seni ama:D |
Alıntı:
kadınlar başımızın tacı ya...herşeyden önce hepimizin annesi birer kadın:)...onlar dırdırı ile güzeller...erkeklerle aynı olsalar,bizim gibi olsalar hiç cazibeleri kalmazdı...bizi onlara çeken şey onların farklılığı... |
sayın ladybjk_1903 arkadaşım süpersin :D btn samimiyetimle tşkkr ederm:D |
Türkiye`de Saat: 14:20 . |