![]() |
Alıntı:
Kelimelerle öyle güzel oynuyorsun ki,tebrikler üstad :D :D :D |
Alıntı:
eğer genellemeyle knşcaksak ohoo.böle yargılamalara bi bşlarsa kızlar baya çatışma çkr her iki cinsin artıları eksileri war ki frkndaysan konuda kızların eksi yanları bu kdr byütmeye gerek yok sanki ne dersin:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
şu hayatta içimdne gelerke şuanda tek akrdşeime seni seviyorum diyorum |
Alıntı:
benim için soru nyok canım :D bu konuda ehrkeze verecke bir cevap bulurtum ben :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen aynen;) |
Alıntı:
kardeşimi ne kadar çok seviyorsam ablamdanda okada rçok nefret ederim birço ksebebimde var bunun için :D bayanalr bazen naz olsun diye kavga çıakrıyodu naz yaptıgınıda bell ietsin yaa :D ciddiye alınca suçlu biz oluyoz :D en iyisi bayanarla tavsiyeler verelim burada :D |
Alıntı:
Kavga başlatmaya niyetim yok,beni yanlış anlama iki iki dört :D |
Alıntı:
ama muhtemel bir kavgayı engelledin abla:D...herkes şüpheyle bakacak bana şimdi:D |
Alıntı:
|
x = y ................................................ol sun x² = x.y............................................eşi tliğin her iki tarafını 'x' ile çarptık. x² - y² = xy - y²..............................her iki taraftan 'y²' çıkardık. (x + y).(x - y) = y.( x-y )...............sol tarafı çarpanlara ayırdık, sağ tarafı 'y' parantezine aldık. ( x + y ) = y.....................................( x - y )'ler sadeleşti. x + x = x..........................................x = y olduğundan, 2.x = x..............................................'x' leri topladık. 2 = 1 ................................................'x ' ler sadeleşti. 3 + 2 = 1 + 3....................................her iki tarafa '3' ilâve ettik. 5 = 4................................................. .buradan, 5 = 2 * 2.......................................'4'ü, '2*2' şeklinde yazdık. bu hesaba göre 2kere 2 beş eder dört değil :D |
Kadınlarrr:D |
2+2 de beş bulayım isterseniz :D dört nerden çıktı :D |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
yannız konuyla tartışılan şey arasında bağ kurmak zorlşmaya başladı:) açmaz olaydım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
konu kadınal erkek oldummu tu mdunyayaı içnie aktmak gerekiyo olsun o kadar :D sorunun baş mimarı :D |
Alıntı:
sen yaşalndıkça huysuzluğun gidiyo abla :D |
Alıntı:
bir taraftanda maç izliyorum veremedim kendimi:D |
Alıntı:
abartma sıırını mrk etmeye başlıorum=) ozon tabakasınıda siz deldinz dede tam olsun |
Alıntı:
|
Anneme kim ne diyo .... |
yaşlanmak demeyelim:D...hayat tecrübeniz arttıkça olmalıydı değilmi abla:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sizsiniz tabi parfum sure sure ozon tabakasını deldiniz aynı şekilde giydiğiniz kıyafetler erkeklerin ısısını artırdı böylese küresel ısınmayı bile başalttınız daha ne olsun :D |
bunlar deme abla ya:D...ben birşey demedim lütfen ama:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ablacım bunun yaşla ve yıllarla alakası yok:D...yaşananlar arttıkça tecrübelerde artarya hani:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Eh işte küçük yaşta evlenince böyle oluyor :D :D :D |
ispatl ıdelilli abla daha ne istriyon :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Konu acayip dagılmıs yahuuu Sonuc olarak kadınlar bizi cıldırtmayı seviyor... |
Türkiye`de Saat: 21:00 . |