![]() |
Başak Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yarar insanı. Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacak diye rahat batar. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yaşattım... çoğunun alakası yok benle yaaa:(:(soğuk ruhsuz yok cnm:(:( |
Alıntı:
eeeeee,hislerine güvenmeyen kişiler başarılı olmazlar zaten... :D |
Koç Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bir kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin! Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin... Bu kadrda saydırılmaz ki..:D:D |
Alıntı:
valla her zaman ki gibi çok doğru dedin ablacım :D:D |
Alıntı:
Ne diyor bu Müzeyyen Senar,Kaşif ? :D Çabuk şarkıyı tercüme et :D Bunu Sibel Can'da yorumlamıştı ya,neden o kadar eski bir santçıyı tercih ettin ? :D Gerçi engin müzik bilgilerinizden faydalanmak beni ziyadesiyle memnun etmektedir efendim. :D Hürmetler :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bencede abla evlendirin beni:D...Sibel Can'ın söylediğini hatırlayamadım abla...ben genelde onu magazinden ve frikik pozlarından takip ediyorudum 150 kilo olmadan önce:D...kaçırmışım demekki:D |
Alıntı:
İyi ki Müzeyyen frikik vermemiş valla,evlenmekten vaz geçerdin... :D Sibel'e gelince güzel kadın be,kaset falan çıkarsın yine zayıflar o :D |
Alıntı:
Sibel iyidir güzeldir ya:D..kilo vermezse korse takar:D...doğum olayını seri üretime bağlamasa böyle olmazdı aslında:D |
Alıntı:
bu aralar boş be...Çocuk falan yok :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
O zaman Fenerli sayısı artacak ya...aradaki farkı kapatmak lazım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
magazini bende takip etmemde sadettin saranla kişisel husumetim var:D...4 senemi yiyen lanet kırıkkaleye bol bol yatırım yapan bir iş adamı:D...özellikle takip ediyorum...bu husumeti geçtim birde Beşiktaşlı birini aldı:D...bilmiyorum artık..isyan noktasındayım:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen şundaki çeneye baksana abla:D...ben 4 sene ev sahibine laf anlatmaya çalıştım,Hülyanın buna doğruları anlatması 44 sene sürer:D |
Alıntı:
Hemen de elinin altında bu resimler galiba :D Şak diye resmi yapıştırıyorsun valla :D :D :D |
Alıntı:
alayına isyan inadına anti-71...:D...yine depreşti ya kırıkkale anılarım:D.. sende galekterin "g" si yok demişti dolmuşçu ya başka birine:D...hemde ciddi ciddi:D...Allah'ım yardım en unutmama:D |
Alıntı:
:D :D :D Galekter'in "g" si :D Ben de Siirt'te kalmıştım 1,5 yıl valla zor anlıyordum ne dediklerini ya :D Unutulmaz deme bana unutulur unutulur :Esmeray :D (rahmetle anıyorum ) |
Alıntı:
Allah rahmet eylesin:).. hoş bir anı olsun benden uzak olsunlar yeter:D..Doğuya işim düşerse Antalya üzerinden gidecem üşenmeyip:D..bidaka Kırıkkaleden geçmek yok:D... "unutulmaz, unutulmaz yasadigimiz unutulmaz bize olanlar yasananlar nasil olur unutulur ?"(Mirkelam):D |
Alıntı:
Unut demek dile kolay,ateş düştüğü yeri yakar : Ajda Pekkan :D diyorsun yani :D :D :D |
Yengeç Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyin. Tembeldir, bi iş yapıcam diye aklı çıkar. Saftır da biraz. Sahtedir ve kolay kandırılır, yani salak. Bu arada akıl hastanelerindekilerin yüzde 90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor, haberiniz ola! Tezcanlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, cocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım... bu yorumu yapanı vuracam.Görüldüğü yerde haber verilsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu şarkı bizim olsun aşkıma son söz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun (ferhat göçer) o halde:D..ona gitsin bu şarkı benden duy hain kadın:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Henry Kissinger-Diplomasi:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadaşım en son zebanilerle görülmüş :D |
Alıntı:
Dedikodudan hiç hoşlanmam maksat bildiklerimizi paylaşmak :D Aydınlanmak açısından :D |
Alıntı:
yok abla genel hayat içinde var anlamında söyledim ben:D...alacaksa beni karşısına alsın arkadaş:D...ben masum gıkı çıkmayan kimseye laf etmeyen kendi halinde bir adamım ama herkes bana benzemez:D...pm le anlatırım abla;):D |
Boğa Hımbıl şey ne olacak. Kafası her şeye kolay kolay basmaz. Ağırkanlıdır. Biraz da mankafadır. Harekete geçmesi için arkasından hep birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede asla anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir. Tek dileğim vardır, Bolca para, zengin sofra, Çok bir şey mi istediğim, Güvencemdir bunlar benim… hiç alakası yok aşkolsun :p |
İkizler Uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü, riyakar, yalancı. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsın. Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor... Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!... kuru iftira külliyen yalan :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:17 . |