![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben cehennemden kombine aldım:D..aklını kullan farklı yerlere düşelim kurtul benden:D...ben olsam hemen ibadete başlardım geç kalmış sayılmazsın:D |
Terazi Çok pis sanatçı ruhludur. O nedenle de apayrı saçma salak bi boyutta yaşar. Böyle aklı bir karış havada gezen bu insanın bir iş bulması da pek muhtemel değildir, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. Güzel olacağım diye kendini yırtar. Bir haltı beceremez. Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir. Ben müziksiz yaşayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danışsam da her konuda, Bildiğimden şaşmam asla... Bune ya :D ben böyle değilim şakamı bu :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam ya sakin:D... http://site.mynet.com/tortumkalekoyu/cayseker.jpg al sunu sakinleş:D... bu işin sonu memleket hasretiyle esenlerde biter:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Başak Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yarar insanı. Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacak diye rahat batar. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yaşattım... yalan külliyen yalan:D:D |
tuğba ve explorer hasta oldum sizlere var ya :D |
Alıntı:
|
İkizler Uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü, riyakar, yalancı. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsın. Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor... Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!... HÖnqqqq öldürürüüürürürüm bunları:D:D yok böle bişe unutun:D |
Alıntı:
sende ondan az kalmıyorsun ki be arkadaşım... Bile bile lades diyorsun :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama azmini tebrik ediyorum yine de :D |
ben yeni farkettim ya:D...kimsecikler ölmesin herkes gülsün eğlensin:D... hayat sevince guzel, sevince tatli gunler, bir kusu kelebegi bir tasi sevin yeter (sahibini bilmiyorum üzgünüm alpler abla) :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kendimi çok kötüü hissettimm ne bu böle saymadığını bırakmadıı yaa:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende eskortluk yapayım size her ihtimale karşı ... Helikopterle :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ederim beaa... Anca beraber kanca helikopter hesabı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D...ayıp ya valla ayıp Tuba:D...iki dakka bırakmaya gelmiyo valla:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yay Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir. Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. Şahsiyetsizdir. İşsiz güçsüz insanlar bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir. İşi gücü aylak aylak gezmektir. Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Zaten seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat... Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir şanım benim... alakam yok ! |
Alıntı:
nerden çıktı şimdi bu.. Asla satmam dedim ... bunda kötü olan ne.... |
Türkiye`de Saat: 05:52 . |