![]() |
Alıntı:
Buffalodan vazgeçtik bir kere adamızın kasabı danayla birlikte geliyor...:D |
merak etmeyın abla kurtarıcam sızı :D |
Şimdi üşeniyorum o kadar yolu git o kadar kişiyi topla geri git onca yolu:D Zor iş be:D Yazın bir kaç günlüğüne tatil amaçlı gelirim artık |
Alıntı:
Bana kalsa ilk bölümden kurtaracaktımda ibrahim işi yokuşa sürüyor:D |
Alıntı:
Üşengeç Ufuk'a kaldıysak yandık zaten...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ufuk ıboyla konustum ıkı bolumluk ısı var ıkı bolum sonra herkes evıne :D |
Annem adada ben niye yanında değilim ? Giderken beni götürmemiş mi ? Annemi özledim.:p |
Alıntı:
|
Kavuşacağız ama,değil mi ? :D |
Alıntı:
|
Zor mu?İbrahim abiiiiiiiiiiiiiii,nerdesin? |
uzaklarda çok uzaklarda..hem sen gelip kurtarsana cıkcıkcıık hakkaten ya biz oralarda ne zamandır mahsuruz yardım eli uzatın kardeşlerim :D:D |
Alıntı:
bunlar işin şakası :D mehlika rahat ol :D ben gelirken adaya gemiyle :D 2 dana getiriyorum :D bugüne bugün bir dizi film şirketim var :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabikide neden olmasın müracaat:D adresi komikler konusu orda sabit konuların içinde besiktasforum.net iftiharla sunar die bizi konu var oraya gir :D hangi rolde oynayabilirsin düşünürüz onu :D |
Alıntı:
çok güzel vermişsin ablacım cevabını ... Ücret konusunda seninle pazarlık etsinler ben karışmıyorum o işlere :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
o ara ahmetten bi haberdim yoksa ahmetsiz olurmuydu..Oda yanımızda olurdu ama artık yapabileceğim birşey yok... Kader buymuş... :( |
Alıntı:
kim demiş zor olurmu seni annesiz bırakmaktan sa ölürüm daha iyi kavuşacaksınız sana söz yeğenim :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D bu forumda sor bakalım artist in dizisi varmı yhokmu :D :D sakacı mehla'cm seni :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güzelmiş......:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yha hızlı yazdığımdan bazı harfleri tam basamamısım :D soory mehlika :D |
Alıntı:
1 ileri görüşlü olmak 2 yine aynı şekil 3 aynen ne zaman istifa ediyosun :Dşaka şaka :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
belli sinirin actığım konulara da yansımış |
hehe cok qüzell olmusss..:biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
alpler ablama noldu :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |