![]() |
O beni kırmaz boşuna kurtarıcı olmadık :D Ayrıcalık istiyorum :D |
Ufuk sende maaş düşüneceğine bir an önce gelip kurtarsanız fena olmaz hani :D:D |
Alıntı:
Para yok kurtama yok :D |
kurtarma çalışmalarını ne kadar çok hızlandırırsan parayı da o zaman alırsın :D:D yoldaş vermezse ben veririm, yeterki kurtar :D:D |
İyi o zaman ben seneryodan gizlice gelirim adaya:D Ama yakalanırsam benide adaya kapatır haberin olsun :D |
Alıntı:
Valla darıldım şimdi yemedim yedirdim içmedim içirdim dediğine bak yoldaşım yaaa hem sizin bamyanız var benim o bile yok :D:D Ufuk maaşına zam mı istedin... Bir kez daha düşün ben kurtarıcı çok bulurumda sen maaş alabilecek bir iş şu piyasa şartlarında nasıl bulursun bilemiyorum :D:D |
Şantaj var ama burda :D Maaş için masaya oturmak istiyorum :D 2+1 yıllık mümkünse :D Ha birde haftada 100 milyar civarı maaş fln Yani bunlar küçük detaylar :D |
Alıntı:
|
Bana işmi yok:D Bütün medya ordusu peşimde :D |
Alıntı:
|
Sayın Basım Mensupları Yaklaşık 1 ay süren ve kriz yüzünden ekonomik anlamda çöken ;Besiktasforum adaya düşerse adlı dizinin kilit oyuncularından ufuk,dizi yönetmeni ibrahim ile çeşitli konularda anlaşamaması üzerine sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir Kamuoyuna duyurulur :D |
Alıntı:
|
Buradan hayran kitleme sesleniyorum :D Değerli sevenlerim sizinle yeni bir projede karşınıza çıkacagım :D |
yönetmenimiz ve senaristimiz ibonun yoğun işleri yüzünden bi ara ada sakinleri öldü sandım :D |
çok güsel olmuş falla ellerinize sağlık =)) |
Alıntı:
shekercim merak etme ölmediniz hatta maşallahınız bile var :D Teşekkür ederim arkadaşım sanada beğenmene sevindim :D |
Hiç darılma boşuna yoldaş :D:D tak etti artık ada hayatı canımıza :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sizi kurtarmak isterdim ama artık kurtarıcınız degilim :D O bulur yerime birini :D |
Haksızlığıdaaa koydummm bavullaaa yalnızlığıdaaa aldımmm yanımmaaa teşekkürrr ettiimm herşeyy adınaaa gidiyorummm gidiyorummm ama etmiyorum eywallaahhh :D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Karışma sen kimseye gitmek isteyen gider :D Hem zam yok hemde kal oh :D Yok öyle bu devirde beleşe çalışmak :D |
Alıntı:
|
Felsefe yapıp asıl olayı unutturmaya çalışma şimdi:D Hakkını yedirmem burdaki kimsenn :D Hepsinin genel meneceri benim :D |
Alıntı:
|
Sen beni işten çıkarmadınmı:D Tazminatı görim bende :D |
Alıntı:
ufuk bunu sen yazmamışmıydın kardeşim buna göre hangi tazminattan bahsediyorsun sen :D:D |
Alıntı:
|
nolmuş burada ya ...geberdim geberdim bamya yemekten böğğğ...yeter artık madem kurtarmıcaktın ne diye bıraktın bizi adalarda..İSYAN VAR!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|