![]() |
Alıntı:
aaa bak şuna yaaa... Başka bir isteğin var mı .... Orada biz varken başkalarına mı bakacaksın :D |
Alıntı:
benimde valla:D yaşasınnnnnn:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bizim kızlar güllere koşarken kır çiçeklerini çiğnediklerinin farkına varamamışlar. :D Sonunda anlayacaklar,merak etme :D Çekimler bitip oyuncular adadan gidince siz de onlara bakmayın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar yakında sizi kurtarmaya geleceğim burdan istediğiniz şeyler varsa getirim 1-2 gün kalırım orda kafamı dinlerim artık :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
benim cebimde ıslanırlar abla zaten:D...yüzerek geçecez ya:D... sen adaya düş nohut ye:D...ahh Burcu ahh:D |
Alıntı:
Canım o da Banu Alkan gibi tropikal meyvelerle idare eder. :D Kahvaltıda ananas,öğle yemeği mango,akşama da hindistan cevizi(rahat uyur) eeeeeeeeee daha ne olsun ? :D |
çok güzel olmıuş:) |
Alıntı:
heeeçç:D...bulduda bunayacak mı:D...yav ben de kendi derdime düşeceğime Burcu ne yiyecek onu düşünüyorum:D..banane ya:D |
Alıntı:
Doğru valla :D Herkes hayatta kalma mücadelesi verecek. :D Yemek seçenler bu maceraya veda edecek :D Sanki survivora katılmışız gibi hissettim bir an :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İyi geceler Kaşif,seninle uzun zamandır yazışamamıştık...;) Yarın kaldığımız yerden devam etmek üzere inşallah... |
Alıntı:
|
çok güsel eline sağlık |
Alıntı:
|
Alıntı:
off o kobranın ızgarası ne güsel olur he :D:D denemek lasım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yalnızz kişi başı 20 ytl :D:D |
Alıntı:
Hemen cevaplıyorum... Ertesi gün gemiye doğru bir sefer düzenleyeceğiz... Kurtabileceğimiz şeyler olacaktır ama sıkı durun gemi seferi çok maceralı geçeceğe benziyor ona göre hazırlıklarınızı yapın... Ve bi sürpriz var gemide bizleri bekleyen :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
benim bildiğim beşiktaşlı kardeşlerine böyle yapmaz :D |
ada kelimesini duyunca aklıma hep get away filmi ve tom hanks gelir.Dostum sende bu filme yakın birseyler çıkartmışsın.Emeğine sağlık güzel olmuş. |
bi güsellik yaparız en son 15 olur bize gelişi zaten 10 :D:D ayrıca kobrayı siz tutun izlemesi daha zevklidir eminim söz veriyorum tadı nasıl diye ilk ben bakıcam :D:D bu fedekarlığımın değerini bilin :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
işte beni bi daha nerde bulacaksınız :D |
Alıntı:
|
arkadaşlar 15 ytlyi vermeyen adada kaldı haberiniz olsun :D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:12 . |