![]() |
beyler fikir değişti kişi başı 300 altın :D:D:D |
Alıntı:
|
walla geri götürürüm kurtarma gemisini bana bağlısınız kardeşim ne desem yapacaksınız:D valla bırakırım orda kalırısınz :D:D ayrıca bi kaç gün kafamı dinliccem aranızda anlaşın benm getir götür işlerini biri yapcak artık kuramı çekersiniz ne yaparsınız beni ilgilendirmio :D |
Alıntı:
|
tamam tamam kişi başı 15 de anlaştık:D:D |
Alıntı:
15 ytl ama değil mi :D başka 15 olmaz çünkü :D anlaştığımıza sevindim kardeşim :D |
15 ytl ama isteyenler fazla para verebilir onlara extra konfor 1. sınıf koltuk oda vs :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
o işi kime ihale edeceğime karar vermedim daha ablam... :D Kim daha fazla komisyon verirse bana paylaştırma işi de onundur... :D |
bana figüran rolü düşmüş:(:(:(:( hen hem ayrıca :Köyün Delisi : Siz ne yaptınız böyle bu kadar balığı nasıl tutmayı becerdiniz… ben bukadar düşük cümle hayatta kurmam hıh:Dşaka şaka emeğine sağlık:) |
Alıntı:
Teşekkür ederim canım biraz daha şekillensin sende yeri geldiğinde ön plana çıkacaksın.... |
Alıntı:
yarın istanbula gidiyorum...ADALAR ada gitmeyi düşünebilirim konu açılmışken:D..bundan sonra ordan devam edecez galiba abla:D |
Alıntı:
|
sağol kardeşim..umarım eğlenebiliriz tabi:)...bu seferki daha çok göç gibi geliyor bana ama:D |
Güzel olmuş tebirkler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
tamam o zaman bizi sensiz bırakma sakın... :D |
kaptan hariç 2 kişilik lüks oda var kimin geleceğini ben seçerim :D (rüşvet gözönünde bulundurulacaktır ) :D |
Alıntı:
|
ee bu devirde açıkgöz olmak gerek :D evet hanımlar byler rezervasyonları kaçırmayın :D |
Alıntı:
Şu Adalar'a bir ben gidemedim herhalde ya :( Adaya düştük de,hangi adaya acaba ? :D Yazın gündem ADALAR :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
rezervasyonlar başladı :D (rüşvet hala kabuldür ) :D |
Alıntı:
|
ıssız adada kim duycak :D arkadaşlar fazla parayı vereni lüks odalara alıoruz :D isim itibar farketmez para konuşur :D:D |
Kimse duymayacaksa tamam da eğer duyan biri olur da bizi ele verirse seni görmedim,bilmiyorum,tanımıyorum. :D |
Alıntı:
die_4_you sen bana o odayı ayarla kardeşim... Ödemeni nakit olarak yapacam odaya yerleşir yerleşmez... :D |
arkadaşlar sadece bir odamız kaldı:D bir odamız tutuldu rüşvetlere pardon ücretlere devam :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ücrette anlaşalım black:D kurtarma için kabul etmedi,n ama odanın ücreti 1 gün 1 gece 300 altın :D kabul etmessen normal odamızda 15ytlye kalabilirsin :D |
Alıntı:
|
İbrahim dolandırılıyorsun gibi geldi bana :D İbrahim'i Arap şeyhi sandın galiba :D O altınlar hepimizin :D Nasıl verecekmiş 300 altını ? :D |
Alıntı:
300 altın mı ... yavaş yahu soyup soğana mı çevirecen beni :D Senin iş olmaz die_4_you ben 15 ytl lik odada kalmaya razıyım... :D Ayrıca o söylediğin rakama kimse orada kalmaz sende birşey kazanamazsın demedi deme :) Rakamı makul bir yerlere çekmeyi düşün sen bence :D |
Türkiye`de Saat: 11:52 . |