![]() |
angutforumun angut üyesi:Dbakın ne yazmış:D |
tüüüü reziller...... size de bu yakı$ırr:D:D:D:D |
beş hece diyor ya:Dalttakide katılıyor ona daha çok güldüm:D bi arkadaşımın spaces inden çaldım ama belki verilmiştir,verildiyse özür..... |
helal be ablam bu ne bole :D:D:D |
allahın mallar topluluğu topikler :D |
anca çalarlar zaten ezukler :D:D 5 hece |
Alıntı:
5 harf 2 hece sadece ANGUT:D:D:D |
hadi biri salak alttakine ne demeli katılıyormuş:D:D:D çok güldüm eline sağlık:D |
:D:D:DKoptum yaf...Hadi gerizekalı olunurda bu kadar mı olunur, biri demiş hadi tamam onu anladım, öbürü de gitmiş katılmış buna..:):)..Ama Allah için harfleri doğru saymışlar, helal..:).. |
puhahahahahaha çok güldüm yau çok teşekkürler. |
iki tane de benden:D http://www.hizliresim.com/2008/7/22/261.jpg http://www.hizliresim.com/2008/7/22/263.jpg |
Arkadasi Ilk okula tekrar yollamak lazim |
mükemmel yau çok saol bu ikisi çok güzelmiş özellikle ilki.:stupid: :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:: biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: |
meltem ve meriç teşekkürler, komiklikten öte salaklıklarının kanıtı olan paylaşımınız için:D |
adamların zeka katsayıları bu kadarmış demek ki :D |
18:59 başladı...18:59 yedik :D :D :D süper ya :D Meltem süperdi ablası...:D |
dilbilgisi dersinden kopya çekerek geçerlerse heceleride öğrenemez böle rezil olurlar :D |
şaşıracak bişey yok bunlarınn normal halleri bunlar .... aksi olursa haber olur bence bide dünya kulübüyüz falan demiyolarmı :D |
Alıntı:
bundan daha iyi bir açıklama olamazdı ... Bravo şhekercim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
işin kötüsü alttaki de ona katılıyor:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ayy hiç gülceem y.o.ktuuu:D:D:D:D nasılda güzel yazmıııııı$$''yedik''':hahaha::hahaha: |
gerülerrrrrrrrrrrrrrrrrr =)=D=D:D:D |
puhahahaha harbi ezik bunlar yaa çok güldüm yaa |
Alıntı:
bu söz yeter:D:D:D:D... |
aa angut felen çok ayıppp :D:Dbunlar ezik sadece ezik |
rezil değiller mi kardeş alayı böyle bunların:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
allah kimseyi fenerli yapmasın ouahah pardon angut yapmasın dicektim zuahah |
Alıntı:
|
ulan madem çalıyosunuz bişeyi adam gibi çalın yok adamlar beyinsiz yapacakları bişey yok ki, ellerinde değil ki , yazık acıdım çocukjlara şimdi :D huahauh |
reziller eser hızsızları kafanız basmaz bırakında işimize bakalım ezikler 3 hece 7 harf E-- Z-İ-K-L-E-R |
yakışır |
allahın ezikleri :D meltem kimin spacesinden çaldın :) |
bunlar salak ya :D |
:D:D:D:D TÜRKÇE'MİZİ KATLETTİNİZ ezklerrrrrrrr :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:55 . |