![]() |
Alıntı:
|
anladım anlamasına da, yapmaz o:D |
Alıntı:
|
evet, sonsuz bir güven içindeyiz kurtarma ekibinin hepsine:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yeniden tutarız arkadaşım, sen iyileş yeter ki:) |
Alıntı:
|
ben bile beklerim, mehlika iyileşene kadar yemem:D |
Alıntı:
:D:D:D sheker cim duydun mu canım ben düzelene kadar hade sen şekerlerinle idare et ... - idare edemem mehlika idare edemem diosan yaman gibi onu bilemem :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya varya senin yaptıkların karsısında eziliyorum bi sürüde bana baktın sen benim yüzümden yemeginden olma :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hiç sorun değil:D |
Alıntı:
|
evet melaike... |
benim tatlı şeylerle aram yok yoldaş:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabi sen bu kadar şeker gibi yoldaş olduğundan gerek duymazsın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
y.o.k canımm geçici sağlık sorunu:D:D seni unutur muyum...:D:D:D hem orda her$eye karı$an benim sen diilsinn:D:D:D |
İbrahim harika olmuş,tebrikler... Gemiden ne yiyecekler çıkmış öyle ya... :D Onlardan benim evde yok be.... :D Ben eve falan dönmek istemiyorum,kurtarmayın beni... :D Bu ömrümde gördüğüm son jambon olabilir... :D Bundan sonra benim evde jambon olmazsa ben o eve gitmeyeceğim,böyle biline,yetkililere duyurula... :D Yusuf Yusuf harikaydı yani :D Birbirinizi yemeyin gençler,ben bamyayı çok severim,kimseyi bekleyecek durumda değiliz artık,bir an önce iyileşin,bol limonlu bamya pişiyor,fazla bekletmek olmaz...:D Sheker ben sana yeterince şeker veririm,merak etme,kan şekerin düşmesin hemen... :D |
Çağla ,Elif şu an şokta,ne söylediğini bilmiyor,üzülme...:D kendine gelince etraflıca konuşursunuz. :D |
yine mükemmel yazmıssın walla:D hoşuma gitti :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
unutur muyum kuzum yaa:D:D:D bizi sizler kurtaracaksınız... asıl sen beni unutmaa:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
a$kolsunn:bawling::bawling::bawling: |
Alıntı:
:D:D:D...saol kuzum....;););):D:D:):) |
sizi düşünürken çay içiomuşuz biraz acayip:D keyif yaparak düşünüoz :D |
Alıntı:
bak seeenn:secruity::D:D:D |
Türkiye`de Saat: 19:36 . |